Roditeljstvo

DEČAK SE TAJNO MASKIRAO U SVOJU MAJKU KAKO BI KORISTIO NJENU LIČNU KARTU: Kada su ga policajci ugledali nastala je prava konfuzija, evo šta su mu uradili (VIDEO)

"Mama je verovatno htela da ga kazni, ali onda je primetila koliko liči na nju!", samo su neki od komentara.

16.09.2023 13:00

DEČAK SE TAJNO MASKIRAO U SVOJU MAJKU KAKO BI KORISTIO NJENU LIČNU KARTU: Kada su ga policajci ugledali nastala je prava konfuzija, evo šta su mu uradili (VIDEO)
Tiktok-moniquemeza13_

Često se dešava da deca liče na majku ili oca do te mere, da se ustalio narodski izraz “kao preslikan”. Međutim, jedan sin je rešio da proba da se obuče i našminka kao njegova majka, kako bi koristio njenu ličnu kartu. Najverovatnije je ovaj momak maloletan, što u Americi znači da ima manje od 21 godine, budući da mu je trebalo korišćenje mamine lične karte.

Korišćenje tuđih dokumenata i lažno predstavljanje je kažnjivo, međutim, ovom momku su rešili da progledaju kroz prste zbog činjenice da je on, kada se maskirao, bio slika i prilika svoje majke. Čak je uspeo i da misteriozno prođe gde je naumio sa njenim ličnim dokumentom.

Obukao je uske farmerke, crveni džemper, stavio lažne grudi, našminkao se, a čak je stavio i periku slične boje kose i frizure koju nosi njegova majka. Nije ga mrzelo da stavi i minđuše, a majka kada ga je videla nije mogla da odoli da ga ne usnimi i ne postavi na svoj Tik-tok nalog. 

Mnogi bi se složili da je ovaj momak ovako prerušen mogao da prođe bilo gde kao žena. Snimci mladića, koji se zbog samo njemu znanog nestašluka, odlučio da se maskira u svoju majku pregledani su neverovatnih 24 miliona puta. Pratioci ove žene, koja je preko noći dobila “slavnog” sina, su jedva čekali da vide fotografije majke i sina bez njegove transformacije, a ona im je ispunila želju.

@moniquemeza13_ Replying to @pine_lake_chronicles a lot of yall have asked for a side by side so here it is #mytwin #boymom ♬ I'm A Survivor - Reba McEntire

- Razumem da je on sin svoje majke, ali neverovtano je koliko njih dvoje liče.

- Kada se sin maskira kao blizanci su!

- Iznenadio sam se kada je žena na snimku izgovorila “sine”!

- Vrištim od smeha!

- Ovo maskiranje je bilo epsko!

- Vidi se da je momak mislio o svakom detalju!

- Mama je garant htela da ga kazni, ali kada je videla koliko se potrudio nije imala srca - ređali su se komentari.

 

@moniquemeza13_ Replying to @Jessica Samachy ♬ original sound - Monique Meza

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)