Roditeljstvo

DOK JE DEVOJČICA PORED NJE STAJALA KAO UKOPANA, ONA JE UKRALA ŠOU: Snimak izazvao salve smeha, probajte da ostanete ozbiljni! (FOTO+VIDEO)

Čudnom plesu ovog deteta nije odolela ni glumica Kim Besindžer koja je podelila video objavu.

06.09.2023 12:53

DOK JE DEVOJČICA PORED NJE STAJALA KAO UKOPANA, ONA JE UKRALA ŠOU: Snimak izazvao salve smeha, probajte da ostanete ozbiljni! (FOTO+VIDEO)
Instagram-kim.basinger

Svako dete je priča za sebe, a jedna devojčica na izvođenju školske priredbe je privukla svu pažnju, kako u školi, tako i na društvenim mrežama. Holivudska glumica Kim Besindžer je samo jedna od ljudi koji su bili toliko fascinarana njome, da je podelila snimak ovog, očigledno nestašnog deteta.

Devojčica je snimljena na jednoj priredbi na kojoj su učestovali brojni mališani. Pre početka predstave vidimo decu kako su poređana u kolonama i ova devojčica je u prednjem redu. Pre izvođenja pesme, ona se čak jedina poklonila publici, a onda je krenuo nastup.

Ova malena je izvela numeru u nekoj svojoj interpretaciji i u potpunosti je uživala u tome. Ona kreće da đuska, udarajući rukama o kolena, a izvođenju je dodala i očiglednu gestikulaciju. Naime, ona je sve vreme pravila grimase tokom pevanja, pratila je koreografiju, ali plazila se i kreveljila. Opšti utisak je da se na samoj priredbi ludo zabavljala.

Devojčica pored nje koja stoji je, pak, sušta suprotnost ovom vragolastom detetu. Baš koliko je prva devojčica živahna, ona koja je stajala pored nje je bila prestravljena od nastupa pred publikom. Strah je pojačan živahnim detetom koje vrcavo igra pored nje, pa je stidljiva devojčica prekrila lice rukama i igračkicom i nije se usudila da pogleda publiku.

- Ponekad jednostavno moraš biti usamljena patka…Riba koja pliva u drugom pravcu. Tako je mnogo zabavnije! Pa plešite, smejte se, ali nemojte se nikada plašiti da budete svoji - napisala je Kim u opisu objave.

Snimak koji je objavila Besindžerova je dobio više od 13.000 sviđanja, dok komentari nisu izostali.

- Ova devojčica mi je favorit, kakav kontrast između nje i stidljive devojčice koja stoji pored.

- Uvek se smejem kada vidim ovaj snimak, ta devojčica mora da je sada tinejdžerka.

- Šta je sa devojčicom pored koja je ignorisana od strane svih, a očigledno ima napad panike?

- Zvezda je rođena! Ako bolje pogledate videćete kako sva ostala deca žele da skupe hrabrost da se tako ponašaju!

- Nadam se da se ova devojčica nikad neće promeniti! 

- Ovo je za aplauz!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)