Roditeljstvo

MISLIO JE DA JE BEBA ZASPALA KADA JE POKUŠAO DA IZAĐE: Vladala je apsolutna tišina, ali onda je usledio vrisak, pa udarac vratima! (FOTO/VIDEO)

Samo oni koji su prošli kroz slične muke mogu da razumeju stanje ovog tate sa snimka koji je postao apsolutni hit na mrežama.

09.05.2023 10:01

MISLIO JE DA JE BEBA ZASPALA KADA JE POKUŠAO DA IZAĐE: Vladala je apsolutna tišina, ali onda je usledio vrisak, pa udarac vratima! (FOTO/VIDEO)
instagram-memeculture4

Svi oni koji su se ostvarili u ulozi roditelja kažu da ne postoji ono što se može meriti količinom ljubavi koju osećaju prema detetu. Neprestano dojenje, grčevi početnih meseci ili pokušavanje da se izađe iz sobe u kojoj je upravo zaspala beba kako bi mogli da završe barem nešto drugo u kući, tako vremenom postanu svakodnevnica. Jedan snimak je upravo iz tog razloga postao viralan na internetu, a samo na Instagramu je pregledan više od milion puta i ima milion i 132.000 sviđanja.

Svi koji su makar jednom uspavali bebu posle napornog dana složiće se da su bar pokušali ovako da izađu iz sobe. Snimak je zabeležila sigurna kamera u dečijoj sobi i verno dočarava šta se tamo dešavalo. Naime, na krevetu se nalazi tata koji tek što je uspavao bebu. Nakon što mu je to konačno pošlo za rukom, pokušao je da tiho, četvoronoške napusti prostoriju kako ne bi nijednim pokretom probudio mališana. Međutim, samo što je stigao do vrata beba je već registrovala da nema nikog pored nje, pa je tumarajući u mraku sela i počela da plače. Shvatila je da je zaista sama na krevetu.

Očajni otac se demoralisano istog ternutka vratio u prvobitan položaj, a budući da je bebi očigledno samo neophodna blizina mame ili tate, ona se odmah primirila. 

Mnogi su, međutim, postupak oca okarakterisali kao fatalan po njega.

Snimak je naslovljen rečima:

- Ne mogu da sačekam da postanem roditelj! - a reakcije su se samo ređale.

- Najgore što je mogao da uradi jeste da zatvori vrata za sobom, sada mu nema spasa -

- Ovaj čovek je upravo sam sebe osudio na nespavanje do jutra -

- Ovo je nešto najteže kod podizanja dece, ali ujedno i najlepša stvar na svetu. Roditelj sam, znam koliko teško mi je padalo uspavljivanje dece i koliko su zapravo to bile slatke muke u pravom smislu te reči -

- Nije lako ovom čoveku, ne bih mu bila u koži -

- Ali kako je zatvorio varta isfrustiran i legao u fazonu: "U redu, uzmi mi i dušu noćas, slobodno!" -

- Zažaliće zbog odluke da zatvori vrata, svaki sledeći pokušaj osuđen je na propast! -

- Poznata mi je situacija, problem je što se i dalje kretao prebrzo, trebalo je da se kreće brzinom usporenog filma da ga beba ne bi opazila -

- Ne kaže se za džabe da su to "slatke muke" -

- Naše misli su uz brata koji i dalje uspavljuje bebu! - glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)