Roditeljstvo

UČILI SU SINA DA HODA, ali usledila je njegova reakcija zbog koje su se skamenili: Majka je vrisnula od neverice! (VIDEO)

Mališan je osim članova svoje porodice zabavio i sve korisnike TikToka.

25.04.2023 19:05

UČILI SU SINA DA HODA, ali usledila je njegova reakcija zbog koje su se skamenili: Majka je vrisnula od neverice! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/.thenewwave

Snimak jednog mališana koji je učio da hoda postao je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je dečak, osim svih korisnika TikToka, uspeo da zaprepasti i sopstvene roditelje. U jednom trenutku majka je vrisnula od šoka, a osoba koja je držala telefon i sve snimala jedva je zadržala prisebnost da ne ispusti taj uređaj. 

Naime, on ne samo da je samostalno uspeo da napravi nekoliko koraka, već je odjednom i zaplesao i to kao da tako nešto čini već jako dugo.  

Printscreen/TikTok/.thenewwave

Mališan je izazvao reakcije oduševljenja svojih ukućana, ali i svih korisnika TikToka

Kako je zagazio na pločice počeo je da se njiše u ritmu muzike, a pošto je video da je izmamio smeh i oduševljenje kod ukućana nastavio je to da čini prilično samouverno i sa sigurnošću u sebe. Počeo je da trese ramenima, ali i donjim delom tela, zbog čega je njegova majka vrisnula od šoka. U jednom trenutku je pronašao način da se pridrži za kućne elemente nastavivši i dalje da pleše kao da u pozadini svira muzika brzog ritma.

Njegova majka nije mogla da dođe do daha od smeha i ohrabrivala ga je sve vreme da nastavi da pleše, a maleni dečak je shvatio da ima svoju publiku, punu pažnju svih i da je šou trenutno njegov.

- "Plesao sam pre nego sam prohodao" -

- Ja sam uverena da je mališan započeo trend tverkovanja -

- Čini se da je neko tajno bio uvežban -

- On je lord plesa - komentarisali su korisici mreže.

Dečak je postao prava zvezda i mnogi su se šalili kako ga već vide u glavnoj ulozi nekog filma ili spota. Drugi su komentarisali da su neki ljudi jednostavno rođeni da plešu i da će im i život biti zabavan. 

- Ovaj snimak mi je izmamio osmeh i zabavio me kao ništa - zaključio je jedan Tiktoker. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)