Roditeljstvo

RODITELJI SVOJIM JEDNOGODIŠNJIM BLIZANCIMA POKAZALI NJIHOVU TEK ROĐENU BRAĆU! Usledio je šok, ovakvoj reakciji mališana se nikako nisu nadali! (VIDEO)

Ovaj video zapis izazvao je salve reakcija zbog urnebesne reakcije malenog dečaka i devojčice.

21.04.2023 15:01

RODITELJI SVOJIM JEDNOGODIŠNJIM BLIZANCIMA POKAZALI NJIHOVU TEK ROĐENU BRAĆU! Usledio je šok, ovakvoj reakciji mališana se nikako nisu nadali! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/stirandstyle

Dolazak nove bebe u porodicu je posebno iskustvo i izazov kako za roditelje, tako i za decu koju već imaju. Iako mnogi mališani u većini slučajeva željno iščekuju novog člana, neretko se dešava i to da prema njemu pokažu ljubomoru i odbojnost. Dvoje roditelja su želeli da upoznaju svoje jednogodišnje blizance sa tek rođenim parom blizanaca, ne očekujući ni u najluđim snovima kakva će njihova reakcija da bude.

Snimak susreta su zabeležili kamerom i sve objavili na TikToku

@stirandstyle Our homecoming didnt go as expected, but their feelings were so real and valid. We took the transition home slowly as best we could and they’ve been embracing their new roles as big sibs. I’ll remember this moment forever 🥹 #twins #twinsoftiktok #doubletwins #homecoming #newborn ♬ Healing Solfeggio Frequency 528Hz(817269) - Ikumi Tanuma

Iako su mama i tata hteli lagano da uvedu decu u celu priču i predstave im novu braću, situacija je bila neočekivana i reakcija dece je potpuno šokirala roditelje . Naime, dok su polako prilazili sa bebicama u rukama, starija deca su najpre reagovala potpuno nezainteresovano, a zatim i pomalo uplašeno.

Kada su pokušali da izvedu da stariji blizanci zagrle bebe i prihvate ih u krilo, jedan od njih je pobegao, dok je devojčica počela da vrišti. Kako je majka napisala u objavi, ovo je nova uloga u životu starijeg brata i seke i ona će taj trenutak pamtiti zauvek.

- Oni su još bebice -

- Volim kako smirujete svoju stariju ćerku

- Ovo je toliko divna porodica... -

- Ona je u fazonu "brate, probudi se" - 

- Kakvi ste srećnici - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su roditeljima poručili da su blagosloven sa takvom porodicom, ali i da će morati da imaju strpljenja i razumevanja za svoju stariju decu. Pojedini Tiktokeri su poručili roditeljima da im zavide na genetici i tome što su dobili dva para blizanaca i izrazili želju da bi i oni voleli da imaju makar jedne.

@stirandstyle ⭐️ Our morning routine as work from home parents with twin toddlers (& pregnant with twins) ⭐️ #ad Meal times is one of our favorite times with our family, but the cleaning up part isn't. Even though Tidy Man Dan loves to clean, we still have so many other things we need to take care of for work, @our kids, our 4 dogs, and life in general. We always strive to get things done efficiently and effectively, so having our new @whirlpoolUSA Dishwasher with 3rd Level Rack has made life easier by helping us load more and run less. We can load bowls and mugs in the 3rd rack to free up space below, and fit tall items where we want since the second rack is adjustable. You can also move or separate the detachable 3-Piece Silverware Basket to make extra space. Plus, a Tidy Man Dan fav, it's fingerprint resistant! #EveryDayCare ♬ original sound - June Quan

Inače, Džan Kuan je majka dva para blizanaca, a pravnik je po struci i vlasnik restorana. Ona u svojim objavama pokazuje divne trenutke koje deli sa decom i suprugom, kao i to da se trudi da bude neizmerno toleranta kada su u pitanju obaveze i sve što nosi život sa malom decom. Ona je s mužem pokazala i kako izgleda njihova dnevna rutina i evidentno je da ima veliku podršku muža. On joj pomaže u hranjenu dece, čišćenju kuće, a često i animira decu i igra se sa njima.

Iako su mnogi komentarisali da ti roditelji imaju izuzetno zahtevnu ulogu sa decom neki su se složili da je njihov život uprkos stresu ispunjen i da se vidi da uživaju u roditeljskoj ulozi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)