Roditeljstvo

IMAJU ŠESTORICU SINOVA, A SADA JE NOVA BEBA NA PUTU: Kada su saznali pol sedmog deteta, majka umala nije pala u nesvest (VIDEO)

Organizovali su ceremoniju sa konfetama kako bi zajedno otkrili da li će u porodicu doći još jedan dečak ili devojčica.

21.04.2023 09:05

IMAJU ŠESTORICU SINOVA, A SADA JE NOVA BEBA NA PUTU: Kada su saznali pol sedmog deteta, majka umala nije pala u nesvest (VIDEO)
Printscreen/TikTok/thebump

Odrastanje u velikoj porodici sa mnogo braće i sestara je nešto najlepše. Nikada niste usamljeni i uvek imate kome da se obratite za savet. Time su se vodili i supružnici koji su roditelji čak šest sinova, a sada je i osma beba na putu.

Printscreen/TikTok/thebump

Porodica se obradovala nakon što je videla da je u pitanju devojčica

Ova brojna porodica postala je popularna na društvenim mrežama kada je objavlje snimak na kojem s nestrpljenjem očekuju saznanje o polu novog člana. Snimak je objavljen na stranici  "the Bump", pokazavši kako osmočlana porodica izgleda skladno i srećno i to još sa jednim članom koji je na putu.

Roditelji sa šestoricom dečaka su sa nestrpljenjem pripremali zabavu povodom otkrivanja pola bebe kako bi saznali da li će im se priključiti još jedan dečak ili pak devojčica. Mama i tata su u naručju držali blizance dok su ostali dečaci bilo oko njih i sa iščekivanjem i nestrpljenjem čekali da vide koja boja konfeta će se pojaviti. Kada su se napokon raspršile i to u roze boji svi su počeli da skaču od sreće jer su saznali da će se njihovoj predivnoj porodici pridružiti devojčica. Ovaj trenutak je bio njemotivniji za majku koja se bukvalno za malo srušila na pod sa detetom u naručju.

- Rasplakalo me, biće voljena i zaštićena-

- Mama je srećna jer se sada mogu zaustaviti-

 

 

- Dokaz da nikada ne treba gubiti nadu-

- Ovo je čista emocija -

- Devojčica! O Bože, čestitam! Ona će biti princeza u vašoj porodici!- komentarisali su korisnici mreže.

Gotovo svi su bili dirnuti i oduševljeni scenom i skladnom porodicom koja je ostavila na sve poseban utisak. Dolazak devojčice u porodicu će, smatraju mnogi, za roditelje a posebno braću, biti velika radost. Pored toga što će sestra biti zaštićena od strane braće, neki su se našalili da ona neće imati dečka i da to znaju iz sopstvenog iskustva.

Drugi su komentarisali da su mama i tata verovatno već duže vreme "tipovali" da će svako naredno dete biti devojčica pa su došli do ove brojke, a da konačno sada mogu da predahnu i da se zaustave.

Neki od tiktokera su rekli da će putovanja porodice, kada svi budu straiji biti posebno iskustvo i uživanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)