Roditeljstvo

ONI IMAJU DESETORO DECE, A OVAKO IM IZGLEDA JEDAN OBIČAN DAN: Postoji posao koji im je poseban izazov i u njemu svi učestvuju! (VIDEO)

Amanda Lin Selers i njen suprug su dobijali naslednike u kontinuitetu nešto malo više od decenije, a imaju i dva para blizanaca.

10.03.2023 17:01

ONI IMAJU DESETORO DECE, A OVAKO IM IZGLEDA JEDAN OBIČAN DAN: Postoji posao koji im je poseban izazov i u njemu svi učestvuju! (VIDEO)
Pintscreen/Tiktok/amandalynnsellers

Ako ste se požalili kako imate mnogo muka i problema s jednim detetom, možda je vreme da pogledate kako se sa porodičnim obavezama bori žena po imenu Amanda Lin Selers koja je biološka majka čak desetoro mališana. Iako se i ona poput drugih mama suočava s dečjim nestašlucima i svim ostalim brigama koje nosi majčinstvo, Amanda ipak uglavnom sa osmehom na licu podiže svoje mališane koje je u kontinuitetu rađala nešto malo više od jedne decenije. 

Pintscreen/Tiktok/amandalynnsellers

Deca su se predstavila pored engleskog i na španskom jeziku

Njeno najstarije dete, dečak po imenu Logan, ima 13 godina, a najmlađe svega šest meseci, dok, takođe, ima i dva para blizanaca. Ljubav i sloga koju deli ta velika porodica može se videti iz objava koje Amanda svakodnevno deli na TikTok mreži.

U jednom od videa koje je objavila, Amanda je predstavila svoju decu dok je beba bila iza kamere. U snimku deca strpljivo odgovarju na pitanje kako se zovu i koliko imaju godina. Iz priloženog se vidi da su lepo odgajana, pa su se mnogi korisnici TikToka uključili u diskusiju o njima i nisu krili simpatije za takvu složnu i simpatičnu družinu.

- A neko najmlađi plače iza kamere -

- Rajan izgleda starije od Logana -

- Ovo je neverovtno. Moja mama ima 13. dece -

- Emi je toliko slatka... Volim decu u ovom uzrastu -

- Dupli blizanci? Izgledaju potpuno različito za njihov uzrast -

- Prelepa porodica, Bog neka ih čuva sve! - komentrisali su koisnici mreže.

U objavama koje Tiktokerka svakodnvno objavljuje, ona pokazuje koliko je požrtvovana majka i da majčinstvo ne mora uvek da bude naporno. Izazov je veći jer je porodica višečlana. Ona je u jednoj svojoj objavi rekla kako je odrasla samo sa jednim starijim bratom i da je oduvek želela da ima veliku porodicu, što joj se i ostvarilo.

@amandalynnsellers My kids like to play a game called “Fancy Restaurant” where they turn the lights down and sit extra proper to see who can be the fanciest 😏 Tonight we had Chicken Thighs with Shallots and Grapes 425° for 30 min! We made the rolls with Plantains, salt, and olive oil blended til smooth, then added cassava flour. Rolled, cut, and baked for 20 min at the same temp. A side of white rice and we really enjoyed this dinner! #largefamilymeal #largefamily #dinner #cookwithme #healthyeating #nutritiousfood #healthygut #fancyrestaurant #fyp ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Mnogi su ženu pohvalili zbog posvećenosti jer pored svog posla ona sve obaveze redovno obavlja i kod kuće, pri čemu ni u jednom trenu nije zatražila pomoć bebisiterke.

Majka je pokazala da uz dečju pomoću često sortira odeću koja ume da zauzme čitavu sobu, dok se ne posloži. Ipak, i ona i deca to s velikom radošću rade i pokazuju da ljubav i sloga sve olakšavaju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)