Roditeljstvo

OBRADUJTE SVOJU MAJKU NA PRAVI NAČIN! Pitate se šta da joj poklonite za 8. mart, s ovim poklonima nećete pogrešiti! (FOTO)

Donosimo vam listu nakreativnijih ideja kojima možete obradovati svoje mame, a garantujemo da ćete im izmamiti osmeh.

04.03.2023 13:05

OBRADUJTE SVOJU MAJKU NA PRAVI NAČIN! Pitate se šta da joj poklonite za 8. mart, s ovim poklonima nećete pogrešiti! (FOTO)
shutterstock.com

Dan žena samo što nije, a ako ste vi jedna od onih koja će verovatno dobiti poklon od svog partnera ili kolega na poslu, red je da i vi nekome nešto poklonite. A kome ćete ako ne svojoj majci? Isto važi i za pripadnike jačeg pola koji su rešeni da na taj poseban praznik obraduju veći broj dama, pa tako ne treba zaboraviti majku.

Iako za posebnu zahvalnost koju zaslužuje ne bi trebalo čekati 8. mart, ukoliko ste zbog obaveza i ubrzanog načina života zaboravili na to, ovo je odlična prilika da joj pokažete koliko je volite i koliko ste joj zahvalni što toliko toga čini za vas celog života. Ako ste u potrazi za nekim dobrim poklonom, a želite da joj izmamite osmeh, predstavljamo vam nekoliko kreativnih ideja, kojima ćete joj taj dan sigurno učiniti posebnim.

Cveće

Cveće je univerzalan i za neke možda pomalo dosadan način da pokažete zahvalnost ili da se izvinite za nešto, međutim, praksa je pokazala da su uglavnom sve pripadnice lepšeg pola "slabe" na njega. Ovde ne mislimo nužno na buket cveća, vaša majka će možda biti srećnija ukoliko joj na nekoj cvetnoj pijaci ili u cvećari kupite sobno cveće, onaj Filadendron ili Fikus koji već nedeljama gleda i želi da kupi.

pexels.com

Nema lepšeg poklona od cveća za sobu

Vaza

Mame, naročito kada su u srednjim i "ozbiljnijim" godinama, znaju da uživaju u sitnicama i nepotrebno je da im kupujete neke velike i skupocene poklone jer će ih praktične stvari više obradovati od bilo čega. Budući da svaka žena brine o kućnom enterijeru jedna dobra vaza, u nekom originalnom stilu, obradovaće je više nego bilo šta drugo.

Set tanjira

Koliko ste se puta našli sa mamom u kupovini, a da je ona zastajala svuda gde je bio escajg i pribor za ručavanje? Lepi tanjiri ulepšavaju trpezu i govore dosta o domaćici i o tome koliko uživa pripremajući jela za svoje najdraže. Obradujte svoju majku jednim takvim poklonom.

Kozmetički tretman

Zbog svakodnevnih obaveza većina žena zaboravi da misli na sebe. Ali zato mogu o njima da misle drugi. Svaka žena voli da se oseća negovano i voljeno, pa zašto onda ne biste mogli da poklonite svojoj majci jedan tretman kod kozmetičara i potpunu negu.

shutterstock.com

Svaka žena voli da bude lepa i negovana, pa tako kozmetički tretman može da bude pravi izbor 

Putovanje

Ako znate da vaša mama voli da putuje, a skoro nikada nije imala priliku za to, najbolji način da joj se odužite za sve što je činila tokom života za vas jeste da kupite karte za neko putovanje. Za Dan žena, većina dama praktikuje takva putovanja jer je to najbolji način da se povežu sa svojim dragim osobama, majkama, sestrama i drugaricama. To može da bude odlazak i na neki kraći put u vidu izleta s ručkom, sigurno nećete pogrešiti. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)