Roditeljstvo

OVO SU 92 RAZLOGA ZBOG KOJIH NE ŽELIM DA IMAM DECU! Nina je svojim šokantnim spiskom podigla javnost na noge! (FOTO/VIDEO)

Mlada preduzetnica godinama je pisala razloge zbog kojih ne želi da zasnuje porodicu, a sada je to podelila sa javnošću i izazval burne reakcije.

24.11.2022 16:01

OVO SU 92 RAZLOGA ZBOG KOJIH NE ŽELIM DA IMAM DECU! Nina je svojim šokantnim spiskom podigla javnost na noge! (FOTO/VIDEO)
tiktok/lifeofnina

Australijska preduzetnica Nina Rismondo godinama je popisivala razloge zbog kojih ne želi da ima decu kako bi imala šta konkretno da odgovori onima koji je pitaju zašto je donela takvu odluku. 

Do danas je sakupila 92 razloga. Između ostalog, smatra da deca uzrokuju nedostatak slobodnog vremena, da bi joj se nakon trudnoće i porođaja mogle vratiti dlačice koje je laserski uklonila, kao i da deca samo jedu i vrše nuždu.

tiktok/lifeofnina

Nina Rismondo pokrenula raspravu na svetskom nivou

- Počela sam da pravim spisak kako bih imala šta da pokažem onima koji me pitaju zašto ne želim decu. To je bila šala. Volim da se zabavljam. Ne želim da sedim i pijem vodu dok se moj suprug zabavlja. Ne želim da mi na porođaju deset stranaca gleda u vaginu - objašnjava Nina na svom Tiktoku.

Njen spisak izazvao je burne reakcije javnosti. Dok su neki sve shvatili kao dobru šali, ipak je više bilo onih koji su osudili takve njene komentare. 

@lifeofnina___ #stitch with @gabriellabrei thanks to tiktok the list keeps growing #fyp #childfree #childfreemillennial ♬ original sound - Nina

- Ako ne želiš decu, jedini razlog trebalo bi da gasli: zato što je to moj izbor -  

- Sve te razumem, ali deca su ipak divna -

- Nadam se da se šališ sa ovim - 

- Prestala sam da čitam na pola, ovo su gluposti - 

- Ovo me je baš nasmejalo, sjajna si - samo su neki od komentara na Ninin famozni spisak.

Ta Tiktokerka inače često intrigira javnost svojim objavama koje prati i do pola miliona ljudi, koliko Nina ima lajkova na svojim klipovima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)