Ispovesti

Primila sam polusestru u naš dom, a ona mi je ZABOLA NOŽ U LEĐA! Kada sam došla kući zatekla sam ih na kauču!

Ispovest prevarene žene koja je pretrpela jezivu izdaju mnoge je naterala na razmišljanje.

31.08.2022 22:01

Primila sam polusestru u naš dom, a ona mi je ZABOLA NOŽ U LEĐA! Kada sam došla kući zatekla sam ih na kauču!
shutterstock.com

Iako mislite da poznajete svog partnera, a posebno nakon višedecenijske veze ili braka, to ne mora uvek biti tako. Jedna šokatna ispovest prevarene žene dobro je prodrmala javnost.

Naime, nakon 25 godina braka ona je saznala da je muž vara. Kao da to nije dovoljno veliki šok, ljubavnica mu je njena polusestra koju je primila u porodični dom nakon što joj se brak raspao. 

- Imam 48 godina, a moj suprug 55 i u braku smo više od 25 godina. U braku smo stvorili i troje predivne dece. Takođe, imam i polusestru koja je od mene starija četiri godine. Nakon kraha njenog braka, muž je izbacio iz kuće i ponudila sam se da dođe kod mene i živi sa mojom porodicom dok se ne snađe - počinje ispovest prevarena supruga.

Porodica je funkcionisala odlično, ni po čemu im nije bila poremećena dnevna rutina koju su dotad imali. Međutim, nakon nekog vremena, klupko sumnje počelo je da se odmotava:

shutterstock.com

Prevara na delu 

- Posle nekog vremena, primetila sam kako moj suprug sve češće kupuje neke lepe, romantične poklone mojoj sestri i daje joj novac. Nisam u tome videla nikakav znak za uzbunu sve dok joj nije dao da koristi njenog novi automobil koji je ona vozila stalno kao da je njen. U njemu nikada nisam mogla da sedim ni na suvozačevom mestu, a kamoli da ga vozim. To mi je probudilo prvu sumnju da se on prema njoj ponaša znatno drugačije nego prema meni - otkrila je nesrećna žena i dodala da je njena sumnja ipak bila opravdana.

shutterstock.com

Ljubavni trougao

- Jednog dana došla sam kući ranije sa posla jer se nisam osećala dobro. Nisam nikome javila da ću doći, već sam se samo uputila ka domu i tamo me je sačekao šok. Videla sam supruga i sestru kako se ljube na kauču u dnevnoj sobi. Izletela sam odmah iz kuće, sela u kola i odvezla se kod prijateljice kod koje sam provela noć. Suprug me je non-stop zvao moleći me da se vratim. Pristala sam samo ako izbaci moju sestru iz kuće, što je on i učinio. Sa njom nisam razgovarala pet godina, a oduvek sam smatrala da je on glavni krivac za aferu. Iskoristio ju je kada je bila emotivno ranjiva. Nikada se nisam emotivno oporavila od svega što se desilo. Odlučila sam da ga ipak ostavim i da mu ne pređem preko izdaje. Nadam se da ću naći novu ljubav nakon svega što se desilo - završila je ona svoju ispovest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)