Ispovesti

"MISLILA SAM DA IMAM SAVRŠENOG DEČKA, A ONDA SAM SAZNALA STRAŠNU ISTINU": Jedan poziv promenio je sve

Nije mogla da veruje da je godinu dana živeo dvostrukim životom

10.03.2024 21:45

"MISLILA SAM DA IMAM SAVRŠENOG DEČKA, A ONDA SAM SAZNALA STRAŠNU ISTINU": Jedan poziv promenio je sve
shutterstock.com

Zaljubljivanje u osobu koja nije slobodna je iskustvo koje bi mnogi voleli da zaobiđu. Ipak, u nekim slučajevima to jednostavno nije moguće. Tome u prilog svedoči ispovest jedne devojke koju je kolega uvukao u vanbračnu vezu, a da ona uopšte nije bila svesna da je on oženjen i da ima porodicu. Godinu dana mu je bila ljubavnica, a to je ono što je, kako kaže, oduvek mrzela.

- Nikad mi nije rekao da je oženjen ili da ima porodicu. Dok sam saznala istinu, bilo je prekasno i bila sam uveliko zaljubljena. On je sve što sam ikada želela: u top formi, uspešan i zabavan. Da ne spominjem da se divno provodimo u krevetu zajedno. Međutim, uhvaćeni smo u ovoj “zoni sumraka”; volimo se, ali ne možemo da budemo zajedno. Oboje smo u ranim četrdesetim i radimo zajedno pet godina. Naša afera je počela pre dve godine. Otkrila sam sasvim slučajno da je oženjen tek kada me je njegova supruga pozvala u suzama, ono što mi je rekla me je dotuklo - započnije priču ova žena, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Nije se nadala ovom pozivu

Ona objašnjava da je supruga njenog momka našla njihove poruke i tako je saznala za njihovu vezu.

- U tom trenutku smo se viđali godinu dana. Poslala mi je porodične fotografije na kojima se vide njihova dva sina koji imaju tri i pet godina. Bila sam u totalnom šoku i osećala sam se krivom. Nakon što mi je njegova žena sve ispričala, nisam razgovarala sa njim dva meseca, zaista sam želela sve da se okončam. Onda se pojavio na mojim vratima i rekao da ne može da živi bez mene. Pustila sam ga unutra i ponovo smo nastavili vezu. Iako mi nije lako, moja osećanja prema njemu su tako jaka i nisam smogla snage da uradim pravu stvar. Čak je i plakao u krevetu, govoreći da sam ja njegova “savršena žena” i da me voli više od svoje supruge. Ali, ipak ustaje pošto imamo intimne odnose i odlazi kući kod nje. Pokušavam da tražim drugi posao, tako da ne moram da ga viđam svakodnevno. Na taj način mislim da ću moći da okončam sve. Ipak, trenutno nemam emocionalne snage da ga odbijem - zaključuje ona.

Shutterstock

Iako ima osećaj griže savesti nastavila je viđanje sa njim

Komentari su odmah stigli.

- Ova veza nikuda ne vodi. Samo ćete se emocionalno vezati za njega, što će vam dugoročno izazvati nevolje.

- Već se osećate izuzetno krivom, jer ste razgovarali sa njegovom ženom. Ova afera bi mogla da utiče i na njihovu decu. Na kraju krajeva, najbolje što možete da uradite je da prekinete ovu vezu i napravite ozbiljnu distancu između vas dvoje.

- Ako biste mogli da dobijete drugi posao, to bi vam sigurno pomoglo da usmerite pažnju na drugo mesto. On je oženjen i izgleda da nema nameru da se razvede.

- Zadovoljan je da se ušuška kod vas, a zatim se vrati svojoj porodici. Da je planirao da napusti ženu, do sada bi to učinio - bili su iskreni ljudi koji su ostavili komentare ispod ove ispovesti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)