Ispovesti

"NE DAM ĆERKI SVOJU VENČANICU JER JE DEBLJA OD MENE, UNIŠTIĆE JE": Ispovest jedne majke izazvala je buru

Ne želi da joj neko uništi uspomenu koju čuva sa venčanja.

06.03.2024 21:11

"NE DAM ĆERKI SVOJU VENČANICU JER JE DEBLJA OD MENE, UNIŠTIĆE JE": Ispovest jedne majke izazvala je buru
shutterstock.com

Jedna žena (45) odbila je da ustupi svoju venčanicu ćerki koja je minimum pet konfekcijiskih brojeva veća od nje, tvrdeći da će joj uništiti haljinu koja je bila porodično nasleđe. Iako većina majki voli da prenesu svoje venčanice na ćerke, ali ova je to odbila.

- Volim ćerku do neba i nazad, ali ni ona to ne bi tek tako pozajmila. Ona je mnogo krupnija od mene i samo želi da koristi materijal i da ga kompletno promeni, nepovratno. Ona nosi veličinu 3XL, a haljina je veličine S - objasnila je ova mama.

shutterstock.com

Ćerka se naljutila na majku jer nije želela da joj da svoju venčanicu

Venčanica je bila čuvano porodično nasleđe, a ova majka je istakla da je bila dizajnirana i sašivena od strane njene majke. Zato je odbila da je ustupi ćerki koja je insistirala na tome, iako bi haljina morala da bude drastično izmenjena.

- Ta venčanica je poslednji komad odeće koji je sašila moja majka i zato mi je specijalno draga. Nažalost, moja ćerka nije mogla da razume moju vezanost prema toj haljini - pojadala se ona, a o tome je pisao i San.

Samo nekoliko meseci do venčanja, odnos majke i ćerke je potpuno narušen. Mlada tvrdi da je majka "hladnokrvna veštica koja je ne voli", dok i njena sestra kritikuje majku zbog toga što ne želi da učini “ćerku srećnom".

Shutterstock

Iako može da kupi baš kakvu želi, ćerka je želela da prepravi maminu venčanicu

Nakon što je priča dospela u javnost, mnogi su izrazili negodovanje zbog ćerkinog odgovora na zahtev majke. Većina se složila da bi bilo jeftinije i lakše napraviti novu haljinu nego prilagoditi postojeću.

- Čak i da je haljina bila prave veličine i da je ne bi trebalo prepravljati, zar nije čudno da ne poštujete tuđu imovinu, bez obzira da li je to tvoja majka.

- Vaša ćerka zvuči veoma nezrelo i neljubazno ako vas ne razume. Prepravila bi vašu haljinu na trajni način da joj pristaje, ali haljina čuva dragocene uspomene za vas, zato što je baš takva kakva je.

- Vaša ćerka zvuči kao da bi mogla pričekati da se uda, dok ne postane zrelija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)