Brak i veze

SVEKRVA NAPALA NEVESTU NA VENČANJU, UMEŠALA SE I POLICIJA: Mladoženjina porodica skovala plan, sve je snimljeno kamerom! (VIDEO)

Porodica je po svaku cenu želela da spreči svadbenu ceremoniju.

27.02.2024 11:43

SVEKRVA NAPALA NEVESTU NA VENČANJU, UMEŠALA SE I POLICIJA: Mladoženjina porodica skovala plan, sve je snimljeno kamerom! (VIDEO)
Reddit/weddingshaming

Jedna mlada je bila primorana da odustane od nošenja bele venčanice nakon što je polivena crvenom farbom neposredno pre ceremonije. Izvori tvrde da su za ovaj napad odgovorni ljuti svekrva i šurak. Anonimno objavljen post na Redit-u otkriva da je majka jedne žene,a koja živi u istom gradu kao mlada, podelila šta se dogodilo nakon što je vest o napadu procurela na internetu.

- Ova nesrećna devojka (ne poznajem je, ali je iz mog majčinog rodno mesta i vest se proširila) bila je omražena od strane svekrve, kao i šuraka i šurakove sestre od samog početka - započela je anonimna osoba.

shutterstock.com

Mlada je na dan venčanja doživela dramu

Prema izvoru, iako je mlada navodno "divna" osoba, sva mržnja prema njoj potiče zbog socijalnog statusa.  Mladoženjina porodica želela je da se on oženi nekom bogatom, i da su bili besni kada je umesto toga odlučio da se veri sa ovom ženom. Svekrva i ostali članovi porodice odbili su da prisustvuju venčanju, a otišli su korak dalje kada su navodno unajmili nekoga da baci crvenu farbu na mladinu haljinu neposredno pre nego što je trebala da prođe pored oltara.

- Trojica muškaraca su prišla njoj, dvojica sa konzervama farbe, a treći je snimao, i prekrili su njenu haljinu crvenom bojom -  tvrdi devojka u svojoj ispovesti.

Situacija je postala još jezivija kada su gosti pomišljali šta bi ta crvena mrlja mogla biti.

- Na početku, gosti su pomislili da je crvena farba možda krv. Mlada je rekla da je najgori deo bio kada je gledala lice svoje majke, jer je ona prvo pomislila da je fizički povređena - piše dalje u ovom šokantnom tekstu.

Ipak, želeći da se uda za svog izabranika, mlada se vratila kući, presvukla u zlatnu dugu haljinu i vratila se gostima koji su je čekali u crkvi.

Reddit/weddingshaming

Venčanicu joj polili crvenom farbom, gosti su bili u šoku

- Porodica mladoženje saznala je i gde će biti napravljene fotografije i anonimno su obavestili policiju da tamo mogu pronaći drogu, i da bi je mladoženja mogao posedovati. Policija je stigla i svi prisutni gosti su pretreseni. Nakon toga, venčanje je nastavljeno bez problema - piše u ispovesti na Reditu.

Od kada se događaj desio, navodno su kuću svekrve napadali ljuti meštani jajima. Ona je omražena u celom gradu. Šurak i šurakova sestra navodno su takođe bili ispitivani od strane svojih prijatelja, ali su negirali sve. Ali ne poriču da su uživali čitajući o tome.

- Na kraju, nakon venčanja, ali pre medenog meseca, porodica mladoženje je ukrala njegov pasoš i vizu. Takođe su pokušali da podmite turističku agenciju da upropaste putovanje. Srećom, to nije uspelo i mlada i mladoženja su uspešno otputovali na medeni mesec - razvoj je cele situacije.

Porodični sukobi i bes lokalnog stanovništva

Nakon ovog događaja, kuću svekrve su navodno napadali ljuti meštani, pokazujući koliko su ogorčeni na postupke porodice mladoženje. Svekrva, šurak i šurakova sestra su bili ispitivani od strane svojih prijatelja, ali su negirali sve, mada je izvor tvrdio da su uživali čitajući o napadu na mladu.


Nakon venčanja, porodica mladoženje je navodno pokušala da spreči odlazak mladog para na medeni mesec, čak i krađom pasoša i vize mladoženje. Srećom, njihovi planovi nisu uspeli i mlada i mladoženja su uspešno otputovali na medeni mesec.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)