Brak i veze

PORODICA ODBILA DA PRISUSTVUJE VENČANJU: Mlada odabrala datum porodične tragedije, pa izazvala skandal!

Majka je isticala da su posledice takvog izbora nešto s čime se mora suočiti.

25.02.2024 18:50

PORODICA ODBILA DA PRISUSTVUJE VENČANJU: Mlada odabrala datum porodične tragedije, pa izazvala skandal!
shutterstock.com

Planiranje venčanja može da bude veoma delikatan proces, posebno kada se uzmu u obzir osećanja članova porodice. Jedna neobična priča o izboru datuma za venčanje izazvala je burne reakcije, nakon što je većina članova porodice mlade odbila da prisustvuje ceremoniji zbog sentimentalnosti vezane za taj datum.

Sukob između porodice i mlade

Majka mlade je podelila svoju priču na Redditu, ističući da je pre dve godine doživela strašnu tragediju - izgubila je brata, nećaka i majku u saobraćajnoj nesreći. Od tada, taj datum predstavlja težak momenat za celu porodicu, koji provode u žalosti zbog izgubljenih voljenih. Međutim, njena ćerka, koja je takođe izgubila ujaka, rođaka i baku u istoj nesreći, odlučila je da svoje venčanje organizuje baš na taj dan. Datum ima poseban značaj za nju, jer je to bio dan kada je upoznala svog budućeg supruga, nekoliko godina pre nesreće. Nažalost, uprkos apelima porodice, mlada je odbila da promeni datum venčanja, što je dovelo do odluke većine članova porodice da ne prisustvuju ceremoniji.

shutterstock.com

Mlada je doživela fijasko pred venčanje

Mladina majka je istakla kako je pokušala da podrži svoju ćerku, ali je istovremeno naglasila težinu izbora datuma i posledice koje on nosi. Nakon što su pozivnice poslate, deda mlade, tetka i još jedan rođak su saopštili da neće prisustvovati venčanju, smatrajući izbor datuma "uvredljivim". Mlada je bila nezadovoljna što nijedan član porodice neće biti prisutan na ceremoniji, dok je majka isticala da su posledice takvog izbora nešto s čime se mora suočiti.

Reakcije javnosti

Komentari na ovu priču uglavnom su podržavali stav porodice, ističući da se gubitak voljenih ne može jednostavno preboleti i da je mlada bila neosetljiva na osećanja svojih najbližih. Mnogi su istakli da se teške uspomene ne mogu zaboraviti ni nakon dugog vremena, te da je mlada pokazala sebičnost i nedostatak razumevanja. Jedan komentator je naglasio da bi, da je prošlo više vremena od nesreće, bilo razumljivo pokušati stvoriti nove, srećnije uspomene vezane za taj dan.


Ova priča budi empatiju i postavlja pitanje koliko daleko možemo ići u ostvarenju svojih želja, a da pritom ne uzimamo u obzir osećanja drugih.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)