Ispovesti

ŠEFICA GA JE OPČINILA, NE MOŽE DA JE IZBACI IZ GLAVE: "Njen parfem je opojan, njeno telo je neverovatno ali se bojim da ne izgubim posao!" (FOTO)

U iskrenoj ispovesti on je otkrio da su emcije obostrane.

10.12.2023 21:00

ŠEFICA GA JE OPČINILA, NE MOŽE DA JE IZBACI IZ GLAVE: "Njen parfem je opojan, njeno telo je neverovatno ali se bojim da ne izgubim posao!" (FOTO)
Shutterstock

Mnoge kompanije imaju stroga pravila i ne dozvoljavaju ljubavne veze među zaposlenima. Međutim, uprkos zabrana emocije je nekad nemoguće kontrolisati. Upravo u ovakvom problemu se našao mladić od 32 godine koji se zaposlio kao agent za nekretnine.

U iskrenoj ispovesti on je priznao da je na ivici da popusti pred šarmom svoje šefice koja je tri godine starija od njega. Od prvog dana postojala je seksualna hemija između njih dvoje. Kako je ispričao ovaj muškarac  ona ga obučava pa provode zajedno dosta vremena. 

- Njen parfem je opojan, njeno telo je neverovatno. Ona je toliko zgodna da ne mogu da prestanet da mislim na nju, ali naš pravilnik za zaposlene ne odobrava odnose među zaposlenima u kompaniji, pa se bojim da ne izgubim posao ukoliko se spetljam s njom - rekao je ovaj momak a prenosi britanski San.

On priznaje da je u nedoumici šta da radi jer je shvatio da se i on sviđa toj devojci, pa je rekao kako bi voleo da je izvede na večeru. S druge strane, on priznao da mu je posao izuzetno važan, želeo bi da ga zadrži ali ga razdiru osećanjima koja postaju sve dublja. 

shutterstock.com

Muškarac je otkrio da mu šefica pomaže u razumevanju softvera

On je u dilemi da li treba da otkrije svoje emocije šefovici i rizukuje posao ili da sve ignoriše. 

Prema rečima savetnice za ljubavne odnose neminovno je da se u kolektivu pojave simpatije među zaposlenima koliko god pravilnik zabranjivao. Ali, ona ga je upozorila da uplitanje u emotivan odnos sa koleginicom uvek nosi posledice i da bi ulaskom u vezu oboje mogli da ostanu bez posla. Ona mu je savetovala da pre nego povuče bilo kakav potez sazna šta njegova šefica zaista oseća prema njenu i da porazgovaraju i razmisli o svojoj budućnosti pre ulaska u vezu.

Prvi korak kako mu je savetovala ona jeste da svoju šeficu pozove na kafu van posla i da razgovaraju o svojim osećanjima, a zatim da izađu i na neki opušteniji sastanak kako bi saznali gde stoje.

Ukoliko shvate da žele da nastave trebalo bi razmisliti o tome da daju obaveštenje svojim nadređenima ili da se prijave za neki novi posao. U svakom slučaju, savetnica je upozorila momka da izbegne upadanje u tajni odnos na poslu bez prethodnog razmišljanja.  

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)