Sex

ODUVEK SU JE PRIVLAČILI SVINGERSKI PAROVI I ŽELELA JE DA TO PREDLOŽI PARTNERU: "Ne znam kako da mu kažem da u naš krevet ubacimo još jednog muškarca ili čak par!"

Pojedine fetiše bi trebalo ponekad zadržati samo za sebe.

07.12.2023 21:59

ODUVEK SU JE PRIVLAČILI SVINGERSKI PAROVI I ŽELELA JE DA TO PREDLOŽI PARTNERU: "Ne znam kako da mu kažem da u naš krevet ubacimo još jednog muškarca ili čak par!"
shutterstock.com

Mnogi ljubavni parovi suočavaju se sa situacijom da posle mnogo godina ljubavi žele da ubace neke novine u njihov odnos. Eksperimentisanje iz oblasti se*sa može da bude manje ili više interesantno za partnere. Tako jedan partner može biti otvoren po pitanju eksperimentisanja i novina, uključujući i uvođenje drugih ljudi u svoj krevet, ali ne mora da znači da i drugi partner gaji slične afinitete.

- Imam 28 godina, dok moj partner ima 36 i zajedno smo već dve godine. Naša veza je poprimila ozbiljne razmere i otvoreno pričamo o danu kada ćemo se venčati o osnovati porodicu. Međutim, pre svega toga želim da se ostvarim i na polju svojih fantazija. Sanjam o muškarcu ili paru koji će nam se pridružiti u krevetu - započinje priču ova mlada žena, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Iako uživa sa partnerom u ljubavi želi da eksperimentiše

Ona je objasnila da njenom odnosu sa partnerom ništa ne fali, ali da bi joj dobro došlo malo više uzbuđenja.

- Naš se*sualni život je sjajan. U svemu se dogovaramo i komuniciramo. Međutim, oduvek su mi svingerski parovi bili uzbudljivi. Volela bih da probamo da imamo isključivo se*sulani odnos sa još jednim muškarcem ili parom. Problem je u tome što mi partner nikada slično nije pomenuo i ne znam da li bi pristao da me deli u bilo kojoj varijanti. Ne znam kako da mu kažem da bi bilo divno da u naš krevet ubacimo još jednog muškarca ili čak par. Insistirala bih da se sa tim drugim muškarcem ne bih povezala ni na koji drugi način, sem se*sualnog, u koji bi i on bio uključen. Međutim, plašim se da načnem tu temu ukoliko je možda to nešto što on ne želi - objasnila je ova žena. 

Shutterstock

Ne zna kako partneru da saopšti svoje fantazije

Komentari su ubrzo usledili.

- Fantazije i stvarnost retko kada imaju veze jedno sa drugim, ponekad je najbolje neke stvari zadržati za sebe.

- Bilo koji pokušaj uključivanja treće osobe u vaš ljubavni ili se*sulani odnos značiće kraj postojećeg odnosa, pitanje je da li ste spremni na takvu vrstu žrtve.

- Pomislite kako biste vi reagovali da vam partner sa kojim planirate brak predloži, kao iz vedra neba, da uvedete drugu ženu u vaš krevet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)