Ispovesti

"ĆERKA SE PREUDALA I ODVELA MI UNUKE MILJAMA DALEKO": Reči ove bake izazvale su salve emocija na internetu (FOTO)

Ljubav prema deci svoje dece ono je što većini deda i baba pričinjava novu šansu za život.

28.08.2023 20:01

"ĆERKA SE PREUDALA I ODVELA MI UNUKE MILJAMA DALEKO": Reči ove bake izazvale su salve emocija na internetu (FOTO)
shutterstock.com

Baka i deka mogu da izgrade dubok odnos pun ljubavi sa unucima. Bilo da se o njima brinu svakodnevno ili na daljinu, mnogo je načina da dele stvari koje vole, učvršćuju porodične veze i deci omoguće srećne uspomene i vredne životne lekcije. Brigom o unucima, bake i deke mogu svet gledati mlađim očima. Dete će im oduševljeno pokazivati sve detalje koje svakodnevno otkriva i voditi ih u nove avanture.

Unučići će bake i deke uvesti u nove tokove i trendove, pustiti njihovu muziku i otkriti šta vole nove generacije, a ispovest jedne bake je mnoge ganula. Pala je u depresiju, jer njena ćerka odvodi njene unuke od nje i oseća se veoma loše, pa se iz tog razloga obratila terapeutu

shutterstock.com

Ova baka je odrasla sa svojim unucima, a sada mora da se odvoji od njih

- Imam 78 godina i razvedena sam. Otkako sam pre deset godina napustila svog muža, sve što me je držalo u životu su moja dva unuka i oni su moj svet. Jedan ima osam,a drugi deset godina. Veoma sam vezana za njih jer sam od početka njihovog odrastanja bila uz njih. Ona je samohrana mrajka, pa sam želela da joj pomognem, jer zbog posla ne bi mogla dovoljno da im se posveti. Međutim, sve se promenilo pre godinu i po dana, kada je upoznala jednog muškarca i rešila da ode sa njim miljama daleko od mene. Ne znam kako ću izdržati bez svojih unuka i ćerke i osećam se veoma depresivno - rekla je ova žena u ispovesti za San.

shutterstock.com

Terapeutkinja joj je rekla da ne treba da se oseća usamljeno, jer uvek može da komunicira sa njima.

Tarapeutkinja joj je dala opsežan odgovor. 

- Vezu sa svojim unucima svakodnevno možete da održavate pomoću video poziva, kao i redovnim posetama. Jasno je da je to velika promena za vas, ali ćete se navići. Možda je došlo vreme da se posvetite sebi i druženju sa vašim prijateljima - zaključila je savetnica. 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)