Brak i veze

UHVATIO JE SUPRUGU USRED AKCIJE S NJEGOVIM BRATOM i to na zadnjem sedištu automobila! A ono što je radila njihova majka je NADREALNO!

Priča iz Tasmanije je privukla ogromnu pažnju širom sveta, a niko nije mogao ni da predpostavi kako će da izgleda njen rasplet.

28.10.2024 12:26

UHVATIO JE SUPRUGU USRED AKCIJE S NJEGOVIM BRATOM i to na zadnjem sedištu automobila! A ono što je radila njihova majka je NADREALNO!
printskrin facebook

Dejvid Makaloh (41) doživeo je najveći šok u životu kada je na delu uhvatio suprugu, koja je imala intimne odnose s njegovim bratom. Međutim, to nije bio najveći šok jer je za čitavu tu stvar znala i njegova majka, koja je čak i preljubnike vozila na tajno mesto na kojem su vodili ljubav!

Neverovatna priča iz Tasmanije je počela kada je Dejvid pokušao telefonom da dobije suprugu Jasintu, ali ona se nije javljala na mobilni. Inače, njih dvoje su zajedno 25 godina i imaju četvoro odrasle dece. S njima je u istoj kući živela i njegova majka Sju.

Te večeri Sju je odvezla snaju do kuće starijeg sina Džejmija. Potom je odvezla njih dvoje do obližnjeg auto-otpada. U međuvremenu, Dejvid je postao veoma sumnjičav i otišao je do tog mesta i tamo imao šta da vidi. Kako se navodi u sudskim dokumentima, Dejvid je otvorio zadnja vrata i počeo da udara pesnicama brata i gura suprugu. Kad je Džejmi pokušao da pobegne iz auta, Dejvid je dohvatio lopatu i počeo njom da udara brata. 

Tu se umešala i majka, koja je pokušavala da ih razdvoji, što je Džejmi iskoristio da pobegne u šumu, a pomahnitali Dejvid je toliko jako udario lopatom u kola, da je ona pukla na dva dela.

 

 

Nakon toga je Dejvid napao suprugu i udario je u glavu. Komšije su pozvale policiju i Dejvid je uhapšen, a Džejmi i Jasinta su završili u bolnici s modricama i nekoliko ogrebotina.

Prevareni Dejvid je tokom razgovora u policijskoj stanici stalno ponavljao da je njegov brat dobio ono što je zaslužio.

Shutterstock

Uhvatio je brata i svoju suprugu dok su bili intimni u automobilu na jednom 

Da stvar bude bizarnija, na suđenju koje je održano prošle nedelje, čak je i sudija uzela u obzir nekoliko olakšavajućih okolnosti.

- Izdaja vašeg brata i supruge, uz očigledan pristanak vaše majke, sigurno je izazvala bes i frustraciju kod vas, ali to nije opravdanje za ono što ste uradili. Međutim, jasno je da se ovde nije radilo o predumišljaju, a i povrede su bile relativno male. Iako je kristalno jasno da je ono što ste uradili veoma ozbiljno, naročito kada se uzme u obzir korišćenje lopate, ali kontekst u kojem je nasilje počinjeno, moralno je provokativan - rekla je sudija Tamara Jago.

Na kraju, Dejvid Makaloh je osuđen na tri godine zatvora, s tim što će finalnih 18 meseci kazne biti suspendovano ukoliko ne počini bilo kakav prekršaj u periodu od dve godine.

Dejvid će u februaru steći pravo za uslovno puštanje na slobodu, piše Dejli mejl.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)