Strast

ODUVEK ME JE PRIVLAČILA SVASTIKA: Jednog dana joj je muž bio na poslu, moja žena kod frizera, a deca su se igrala u dvorištu - Znojim se od pomisli na taj dan!

Ovaj muškarac ne samo da je svestan da bi svojim potezima njih dvoje mogli da razore dve porodice, već priznaje da nema nameru ni da stane sa tim ponašanjem.

24.10.2024 22:01

ODUVEK ME JE PRIVLAČILA SVASTIKA: Jednog dana joj je muž bio na poslu, moja žena kod frizera, a deca su se igrala u dvorištu - Znojim se od pomisli na taj dan!
Sergiy Artsaba / Panthermedia / Profimedia,

Ljubavne ispovesti postale su vrlo popularne na društvenim mrežama, posebno kad to možete da uradite potpuno anonimno. Na Reditu se pojavila ispovest jednog Britanca zbog koje su mnogi zanemali. Kako je ispričao ovaj muškarac po imenu Brajan (naravno to mu nije pravo ime) posle više od 15 godina međusobne privlačnosti i hemije koja je tirala među njima, završio je u krevetu sa svastikom

Ne samo što se ne kaje zbog svog postupka, već nema nameru da stane, iako je svestan da rizikuje da povredi svoju ženu i rasturi dve porodice.

- Jednog dana smo ćaskali u kuhinji dok su se naša deca igrala u dvorištu. Pokušali smo da razjasnimo neke nesuglasice među nama. Kejt je starija sestra moje žene i, iskren da budem, uvek mi se dopadala. U vreme kad sam počeo da se zabavljam sa svojom sadašnjom ženom, ona je započela vezu sa tipom za kog se kasnije udala - započeo je svoju ispovest Brajan.

Credit: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako je priznao Brajan među njima je uvek bilo privlačnosti, iako su oboje bežali od toga

Prema njegovim rečima, punih 15 godina je pokušavao da zavede svastiku svestan jake privlačnosti i hemije koja je postojala među njima od prvog dana. 

- Već godinama maštam o se*su s njom, ali nikad nismo prekoračili tu granicu. Ona ima dvoje dece, ali i problem s mužem s kojim nije bila intimna više od dve godine. Ni moja žena nije baš raspoložena za intimnost, tako da smo u suštini oboje frustrirani nedostatkom se*sa. U takvoj situaciji svastika i ja smo sve češće flertovali. Sećam se da smo sedeli u kuhinji i pričali o našim frustracijama kad sam se nagao i jednostavno je poljubio - nastavio je Brajan.

Prema njegovim rečima, započeli su vrelu prepisku opisujući do detalja šta bi radili jedno drugom kad bi bili sami.

- Toliko bih se uzbudio od same prepiske s njom da više nisam mogao da čekam. Jednog dana otišao sam kod nje dok mi je žena bila kod frizera, a njen muž na poslu. Deca su se igrala u dvorištu, a nas dvoje smo se zatvorili u kupatilo. Bio je to najbolji se*ks koji sam ikad u životu imao - iskren je bio on i dodao kako se preznoji od uzbuđenja svaki put od same pomisli na taj dan.  

Iako je godinama zamišljao kako bi to izgledalo, Brajan priznaje da ga je stvarnost iznenadila i da je se*s sa svastikom bio bolji čak i od njegovih najsmelijih maštarija.

- Otad ne možemo da se zasitimo jedno drugog. Imamo intimne odnose dva do tri puta nedeljno kad god možemo. Se*sali smo se u obe naše kuće, u kolima, čak i u toaletima restorana... Toliko je uzbudljivo i uopšte se ne kajem zbog svega, a ni ona. Ništa se nije promenilo u našim porodicama, samo što nas dvoje konačno imamo se*s kakav zaslužujemo. I nemam nameru da prestanem, iako znam da bi to uništilo obe naše porodice, kao i njihovu sestrinku vezu ako bi se saznalo za nas. Ali, ja ne mogu i neću da se odreknem ovog fantastičnog se*sa - kazao je Brajan.

Shutterstock

Iako je svestan da bi njihova afera mogla da unušti dve porodice, on nema nameru da prestane

Njegova ispovest privukla je veliku pažnju na mrežama, pa su usledili i brojni različiti komentari.

- To što radite je podlo i ružno, proganjaće vas jednog dana. Bilo bi poštenije da se lepo razvedete oboje i da budete zajedno umesto što to radite.

- Kako ne razumete koliko je to strašno. Oboje imate decu. Ona će biti zauvek istraumirana ako se sazna za vašu aferu. 

- Uvek je uzbudljivo kad je zabranjeno i kad si ti taj koji vara. Šta bi bilo da je situacija obrnuta i da tvoja žena radi to što ti radiš? Sigurno ti ne bi bilo pravo. 

- Bio sam i jesam na tvom mestu zato što sam sebična osoba. Nisam se kajao tada, ali sada se kajem - bili su neki od komentara na Brajanov post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)