Brak i veze

MUŽ JE PRIZNAO DA 10 GODINA KRIJE VANBRAČNU ĆERKU: Srce mi je puklo, a onda je tražio nemoguću stvar od mene!

Njena priča je potresla sve koji su je čuli.

18.10.2024 21:35

MUŽ JE PRIZNAO DA 10 GODINA KRIJE VANBRAČNU ĆERKU: Srce mi je puklo, a onda je tražio nemoguću stvar od mene!
Schutterstock

Iako često zvuči kao otrcana fraza, ponekad je stvarnost zaista gora od filma. Uostalom, kako biste vi opisali situaciju u kojoj se nalazi neimenovana Britanka koja je prvo saznala da njen suprug ima vanbračnu ćerku koju je krio od nje 10 godina, da bi potom pristala da to dete primi u svoju kuću. 

- Imam 38, a moj muž 42, i 10 godina smo u braku. Imamo dvoje dece i bila sam ubeđena da je moj brak srećan i pun ljubavi. A onda se sve srušilo kada mi je suprug nedavno priznao da ima ćerku od 12 godina, koja je posledica intimnog odnosa za jednu noć koji je imao pre nego što smo se upoznali. Njna majka je preminula, i zato je on rešio da sve prizna. A najveći šok je činjenica da je on za dete znao tolike godine i nije mi bilo šta rekao. Njegovo opravdanje je bilo da nije želeo da me izgubi. On nikada nije video ćerku uživo. Pokazao mi je mejlove koje je slao njenoj majci, kao i novac za njeno izdržavanje - priča žena i dodaje:

Shutterstock

Mislila je da ima srećan brak

 

- To nije sve, devojčica nema drugu familiju i on želi da ona živi sa nama, i po njegovom mišljenju to je jedina ispravna stvar. Posle toga smo imali žestoku svađu, vikala sam na njega i bacala stvari po kući. On se neprestano izvinjavao... Na kraju sam pristala da ona dođe kod nas.Devojčica je tiha, slatka i totalno nevina u svemu ovome, ali ja imam osećaj kao da živim tuđi život. Kad god je vidim, podseća me na izdaju mog muža.

- Toliko me je sramota, imam osećaj kao da sam uhvaćena u zamku. Ne znam kako da ostanem sa njim posle svega. A sa druge strane osećam se odgovornom za ovu devojčicu, ona nije birala bilo šta od ovoga. Davim se i ne znam šta da radim - zaključila je ona, prenosi Mirror.

BONUS VIDEO:   

 

Komentari (0)