Brak i veze

USKORO TREBA DA SE PORODIM, A ZAHTEV MOJE SVEKRVE ME JE ZAPREPASTIO: Mnoge žene su prošle kroz istu muku!

Ispovest ove buduće mame izazvala je mnogo komentara.

14.10.2024 20:45

USKORO TREBA DA SE PORODIM, A ZAHTEV MOJE SVEKRVE ME JE ZAPREPASTIO: Mnoge žene su prošle kroz istu muku!
Schutterstock

Odnos između snaje i svekrve je uvek prilično komplikovan, a kada se u priču umešaju unuci, počinju brojni problemi. Anonimna žena se požalila na Redditu da svekrva želi da se useli kod njih, naglasivši da je sada zbog toga očajna jer ne zna kako da je odbije, a da se majka njenog muža ne naljuti.  

Buduća mama, koja treba da se porodi u narednih nekoliko nedelja, kaže da joj je svekrvin zahtev stvaorio ogroman stres, i da nije sigurna kako da se izvuče iz te situacije.

Kako je napisala, ona i njen suprug i nedavno su kupili novu kuću, a samo nekoliko dana pre porođaja, svekrva joj je postavila neverovatan zahtev. Izjavila je da želi da se preseli u kuću i živi sa njima. Insistirala je na tome da je razlog želja da pomogne snaji oko bebe, ali buduća mama bi radije da bude sama sa svojim suprugom i ne želi da joj svekrva stalno boravi u kući.

- Svekrva je dobra, ali treba nam privatnost. Upravo smo kupili novu kuću i ovog meseca treba da se  porodim. Sigurna sam da svekrva želi da živi s nama jer je nesrećna što živi sama u svojoj pretpanoj kući - napisala je žena.

Schutterstock

Ne zna kako da se izbori sa svekrvom

Ona je dodala da joj nije potrebna ni finansijska pomoć, niti pomoć oko bebe jer imaju dovoljno para da pokriju sve troškove i mogu sami da se snađu.

- Loše se osećamo što je odbijamo jer je u stvari mnogo fina - kaže snaja.

Buduća mama tražila je pomoć od korisnika Reddita kako da kaže svekrvi da ne žele da se useli kod njih.

- Nema potrebe za uvredljivim argumentima. Verovatno će to videti samo kao razlog za raspravu. Jednostavno "ne" je potpuna rečenica koja mora da dođe od vašeg muža - glasio je jedan od komentara.

- Bilo koji argument koji smisliš samo je nešto protiv čega se ona može da se usprotivi. Nemoj joj davati razlog za raspravu - naglasio je korisnik Reddita, a drugi je dodao: 

- Ne, hvala. Jedna cela rečenica. Potpuno prihvatljivo. Nije potrebno dodatno objašnjenje, prenosi Mirror.

Schutterstock

Svekrvin zahtev ju je šokirao, ne zna šta da radi

BONUS VIDEO:

Komentari (0)