Brak i veze

PRE 10 GODINA SAM POSLAO PORUKU POGREŠNOJ ŽENI, PROGONI ME ONO ŠTO SE POSLE TOGA DESILO: Život mi se zauvek promenio

Jedna greška je drastično uticala na njega.

26.08.2024 23:00

PRE 10 GODINA SAM POSLAO PORUKU POGREŠNOJ ŽENI,  PROGONI ME ONO ŠTO SE POSLE TOGA DESILO:  Život mi se zauvek promenio
Shutterstock

Ponekad najmanja sitnica može da promeni sve, a to najbolje zna Britanac kojem je jedna poruka, poslata pogrešnoj ženi, zauvek promenila život. Posle mnogo godina on se sada nalazi na raskrsnici, i mora da odluči šta će dalje da radi.

- Ja imam 40, a moja supruga 38, a u braku smo 10 godina. Pre 12 godina bio sam u vezi sa neverovatnom ženom, koja me je totalno oborila s nogu. Bila je puna samopouzdanja u krevetu i vrtela me je oko malog prsta. Ali, posle nekog vremena dosadili su mi stalni raskidi i pomirenja, kao i stalna drama, i počeo sam da se viđam s drugom ženom. Druga devojka je bila divna, ali me nije uzbuđivala kao prva, u krevetu i van njega - priča on i nastavlja:

shutterstock.com

Emocije su nestale

 

- Očekivano, čim je prva devojka saznala da se viđam s nekom drugom, želela me je više nego ikada. Jedne noći poslala mi je poruku u kojoj mi je izjavila večnu ljubav i pozvala me je da se preselim kod nje. Ono što se potom dogodilo mi je zauvek promenilo život. Pijan, odgovorio sam na poruku u kojoj sam napisao da sam smrtno zaljubljen u nju i da želim da živimo zajedno. Osim što nisam poslao automatski odgovor, nego sasvim novu poruku, i to pogrešnoj ženi. Istog trenutka moja devojka je uzvratila porukom da i ona mene voli.

Shutterstock

Njih dvoje su u braku 10 godina

 

- Kada sam shvatio kakvu sam grešku napravio, dobio sam napad panike. Ali, bio sam kukavica, nisam imao srca da je povredim. Počeli smo da živimo zajedno i sebi sam govorio da je tako najbolje. Verovatno i jeste jer nisam bio nesrećan. Međutim, problem je u tome što nisam zaljubljen u moju ženu, dosadna mi je i ne privlači me. Ne mogu da prestanem da mislim o bivšoj. Šta da radim - pita se Englez, piše The Sun.

Odgovor terapeuta:

Biti 10 godina s nekim u braku nije slučajnost. Prestanite da sebe smatrate pasivnom žrtvom i preuzmite kontrolu u svoje ruke.      

Deceniju živite sa suprugom, i ako vam je brak dosadio, onda morate to da raščistite sa njom ili se razvedete. Afera sa ženom iz prošlosti sigurno nije rešenje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)