Brak i veze

KAD SAM OTKRILA ŠTA JE MUŽ URADIO SA SLIKAMA NAŠE BEBE, PAO MI JE MRAK NA OČI: Da li može niže od ovoga da se padne?

Ovo mu sigurno nikada neće oprostiti.

16.08.2024 09:45

KAD SAM OTKRILA ŠTA JE MUŽ URADIO SA SLIKAMA NAŠE BEBE, PAO MI JE MRAK NA OČI: Da li može niže od ovoga da se padne?
shutterstock.com

Njena sreća posle porođaja nije dugo trajala jer je saznala da je muž vara sa koleginicom sa posla, kao i da joj je čak pokazivao slike njihove tek rođene bebe kako bi se pohvalio! Što je najgore, ni to nije kraj, saznala je i da njen muž troši zajednički novac na ljubavnicu.

Od najveće sreće u životu, do suza, ona je ni kriva ni dužna prošla kroz pravi rolerkoster osećanja.

- Ja imam 38, moj muž 41, a u braku smo osam godina. Bila sam presrećna posle rođenja deteta, ali ubrzo sam primetila da je suprug odsutan i nimalo nije želeo da se angažuje oko bebe i mene. To mi je bilo sumnjivo, i posle nekoliko meseci mog navaljivanja, konačno se slomio i priznao da ima aferu sa koleginicom s posla. Ko zna kada bi, i da li bi, uopšte priznao preljubu, da nisam primetila da je bez mog znanja podigao više od 700 evra sa zajedničkog računa - priča žena i nastavlja:

pexels

Njegova izdaja je uništila njihov brak

 

- Onda mi je ispričao kako ta devojka ima ličnih problema pa joj je pozajmio novac... i nekoliko puta spavao sa njom! Poludela sam načisto i slomila sam tanjir i gađala sam ga šoljom čaja koja se razbila blizu njega. Toliko sam bila povređena da sam izgubila mleko, i nisam mogla da dojim bebu. 

- Bez obzira na to što mi je uradio, i dalje ga volim. Rekao mi je da zna da je bio budala i kaže da me voli. Svi moji prijatelji i članovi rodbine misle da sam dobra osoba. Ali, očigledno nešto pogrešno radim, jer me je prevario. On me preklinje da mu dam drugu šansu, ali nisam sigurna da to mogu da uradim - zaključila je Britanka, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

 



 

Komentari (0)