Brak i veze

ČUO JE RAZGOVOR SVOJE SUPRUGE I IZLETEO IZ STANA ISTOG TRENUTKA: Ono što je potom uradio rasplakalo bi svaku ženu! (VIDEO)

Male tajne kojima se dame služe kako bi partnerima ukazale na greške.

16.02.2024 16:41

ČUO JE RAZGOVOR SVOJE SUPRUGE I IZLETEO IZ STANA ISTOG TRENUTKA: Ono što je potom uradio rasplakalo bi svaku ženu! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/wasanalobeidi

Veza i brak zahtevaju veliku posvećenost i pažnju kao i u prvim danima odnosa kada je muškarac osvajao ženu. Nažalost, mnogi na to zaborave čim se "ušuškaju" u vezu te se prepuste rutini i "podrazumevanju" ljubavi što žene posebno nervira i zbog čega se mnogo puta osećaju zapostavljeno zbog toga.

Jedna mlada žena je dala savršen savet svim damama, kako da "preoblikuju" svoju jaču polovinu ukoliko im se nešto kod njega ne sviđa, jer ako je suditi po njenom primeru, nije nikada kasno za to. Vasan Alobeidi je tiktokerka iz Jordana koju na ovoj mreži prati preko 820.000 ljudi. Ona je napravila skrivenu kameru za svog supruga kada je trebalo da se vrati sa posla, želeći da vidi njegovu reakciju i kako će se ponašati u situaciji kada bude "prozvala" neke muškarce.

Pixabay.com

Mali gest pažnje muškarca svaku ženu razneži

U momentu kada je on trebalo da naiđe, ona se pretvarala kao da razgovara telefonom sa drugaricom i kako joj daje savete da ne toleriše ružno i bezobzirno ponašanje partnera koji joj ne pruža pažnju. A onda se pojavio on na vratima, kratko se javivši supruzi koja ga nije čula dok je i dalje razgovarala, da bi zastao da čuje o čemu se priča.

- Ja ti kažem da ja nikada tako nešto ne bih prihvatila. Ako ti ne donosi cveće slučajno znajući šta voliš, poput mog supruga..on ne čeka samo neke povode za to da mi kupi cveće on to čini spontano jer me voli. Uvek mi kupuje moje omiljene slatkiše. Posebno kada imam loš dan i slično, ne kažem mu uopšte, a budem iscrpljena, umorna, on jednostavno zna. Ako te ne tretira na taj način jednostavno ga ostavi. Ostavi ga. Spakuj stvari i idi- davala je savet tiktokerka svojoj prijateljici dok je muškarac u čudu slušao razgovor.

Žena je nastavila da nagovara drugaricu kako ona zaslužuje dobar tretman poput kraljice i da ne treba da toleriše bezobzirno  ponašanje svog partnera. U tom momentu je muškarac na prstima izašao iz sobe, da bi se vratio pola sata kasnije sa buketom cveća i grickalicama, što je njegovu suprugu iznenadilo.

- Šta se radi? Doneo sam ti cveće. Bio je težak dan pa..malo cveća i grickalica..- govori joj on postiđeno.

- Hvalaaa....kasniš danas-

- Nema na čemu..oh da, bila je gužva u saobraćaju. Gladan sam- dodaje on u snimku kroz smešak. 

Ovo je naišlo na pozitivne reakcije kod ljudi na TikToku, a žene su bile oduševljene njegovim lepim gestom.

- On je pogledao na sat.

- Ovo je najpametniji muškarac kojeg sam ikada video.

- Da li je tvoj suprug singl?

- Volim njegovu reakciju.

- Paa...moj suprug bi se pravio kao da ne čuje.

- Bio je i dalje nervozan kada se vratio kući- bili su neki od komentara.

Iako je muškarac po mnogima naknadno "popravio stvar", većina je priznala da je izuzetno mudar i lepo odgojen čovek koji zna vrednost svoje supruge, pa čak i u momentima kada ga je ona na to podsetila. Dame su poručile jačem polu da ovakvi gestovi ne zahtevaju ni posebno vreme ni veliki novac ali da izuzetno mnogo znače ženama.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)