Brak i veze

MLADOŽENJA PRIREDIO MLADI PLES U KRILU, PA ZARONIO GLAVU ISPOD NJENE SUKNJE: Nevestina baka šokirano gledala sve iz prvog reda! (FOTO+VIDEO)

Reakcija ove starije gospođe nasmejala je sve do suza.

07.10.2023 10:02

MLADOŽENJA PRIREDIO MLADI PLES U KRILU, PA ZARONIO GLAVU ISPOD NJENE SUKNJE: Nevestina baka šokirano gledala sve iz prvog reda! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-rileynm10

Bacanje bidermajera predstavlja simboličan gest kojim će mlada navodno usrećiti onu devojku koja ga uhvati. Ona bi trebalo sledeća da se uda. Slična simbolika ustalila se i kod muškaraca, a oni su rešili da sa neveste skinu podvezicu i tako bacajući je, najave i potencijalnu navodnu ženidbu nekog od drugova. 

Snimak plesa taze supružnika osvanuo je Tik-tokom i postao je veoma rado gledan i to zbog reakcije mladine bake. Mladoženja izgleda da je rešio da se na sopstvenom venčanju provede što bolje, pa je mladu počastio i plesom u krilu, ali to je bio tek uvod u ono što sledi. Muškarac je pred svim gostima izvodio ples sa svojom taze suprugom, a kulminacija je usledila kada je on rešio da pod suknjom potraži i podvezicu.

Mlada bi uglavnom bila ta koja bi diskretno skinula podvezicu, a potom je dala suprugu, ali ovaj muškarac rešio je da je sam potraži. Skandal je bio veći zbog načina na koji je ovaj mušakarc potražio podvezicu. Naime on je ubacio glavu pod njenu suknju, očigledno u želji da zubima skine ovaj detalj sa nevestine butine.

Situacija je sama po sebi bila pomalo neprijatna budući da ovaj par nije bio sam, već su svi članovi obe porodice sedeli i gledali nesvakidašnji performans. Mladina baka je čak sedela u prom redu i bila je vidno zapanjena onim što vidi. Ova žena je netremice gledala prizor kako muškarac zavlači glavu pod suknju njene unuke i samo je ponavljala “O, moj Bože!”. Rođak iza nje, videvši kako baka zapanjeno krši ruke, ju je čak i uhvatio za ramena, kako bi joj stavio do znanja da se takve scene možda nisu dešavale u njeno vreme, ali da je sada sve u redu.

@rileynm10 take a sip everytime grandma says “oh my god” #wedding #garter #groom #grandma ♬ harry and rylee dance - 💃🏼⭐️🪩

Snimak je na Tik-toku objavila mladina sestra, a dobio je blizu 100.000 sviđanja, dok je bakina reakcija nasmejala mnoge.

- Uzmite gutljaj pića svaki put kada baka kaže “O, moj Bože!” - stoji u opisu snimka.

- Evo zašto nije pametno smestiti baku u prve redove svog venčanja - stoji u dodatku objave ove unuke koja se i sama nasmejala bakinoj rekaciji.

- Tačno tako, toga nije bilo u bakinu vreme!

- Žena samo infarkt što ne doživi, što je neko nije sklonio!

- Mene je na venčanju bilo sramota i da se poljubim pred svom rodbinom, a kamoli da mi se muž ovako ponaša.

- Niko se nije nadao ovoj reakciji mladoženje.

- Sve je dobro dok mlada nije počela sama da zadiže suknje!

- Odavno se nisam više smejala!

- Mladoženja jeste malo preterao, mogao je ovih detalja da poštedi porodice i ostavi nešto za prvu bačnu noć.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)