Lifestyle

IZ ZABAVE SAM URADILA DNK TEST I OTAD ŽIVIM U STRAHU: Ne mogu da podnesem ta saznanja!

Žena stara 42 godine sada se kaje što je uopšte pokušala da uradi tako nešto.

bySrećna Republika

23.10.2024 22:01

IZ ZABAVE SAM URADILA DNK TEST I OTAD ŽIVIM U STRAHU: Ne mogu da podnesem ta saznanja!
Shutterstock

Jedna žena doživela je veliki šok nakon što je uradila DNK test koji je dobila kao poklon. Iako je ta četrdesetdvogodišnjakinja izjavila da je to uradila iz čiste zabave, bez većeg interesa za svoje poreklo, otkrića su je potpuno iznenadila, piše Mirror. Ona je svoju ispovest podelila na Redditu i time potpuno zaprepastila čitaoce tog portala. 

- Znala sam da muškarac na mom rodnom listu nije moj biološki otac, a o svojim precima znam da u mojoj porodici ima dosta skandala i vanbračne dece. Međutim, kad sam dobila rezultate videla san podudaranje od 27% s osobom za koju nikada nisam čula, što me je podstaklo da nazovem majku i raspitam se o toj osobi - počela je svoju priču ova žena.

Kako je navela, u početku njena majka nije prepoznala ime, ali se nakon kraćeg ćutanja prisetila veze s nekim ko bi mogao da bude u pitanju. Žena je tada shvatila da osoba za koju je verovala da je njen otac verovatno to nije. 

Nakon toga je majka nazvala svoju ćerku i objasnila da je kao tinejdžerka bila "divlja" i priznala da je izlazila s muškarcem koji bi mogao biti njen pravi otac.

- Odlučila sam da istražim dalje podudarnosti i ubrzo otkrila smrtovnicu koja je povezivala mog potencijalnog oca s najbližim rođakom. Otkrila sam i da sam imala mlađeg brata koji je preminuo od melanoma u 20. godini života 2011. godine - otkrila je ona i dodala da je to za nju bilo posebno bolno jer je 2019. godine izgubila sina, nedugo pre njegovog 12. rođendana, i to zbog raka mozga.

Shutterstock

DNK test uneo je pometnju u život ove žene

Ta otkrića su je duboko potresla, a sada brine da li će sestra njenog biološkog oca, za koju je isto tada saznala, pokušati da stupi u kontakt s njom kako bi dobila odgovore o njihovoj povezanosti.

- Ne mogu da zamislim kakav bi to emocionalni udarac bio za tu porodicu kada bi saznali da imaju još jedno dete negde, a uz to i saznanje da je to dete izgubilo svoje jedino dete zbog raka. Taj osećaj je strašan i teško podnošljiv - navela je očajna žena. 

Takođe je dodala da je požalila što je uopšte uradila test, pa je upitala korisnike Reddita da li iko drugi imao iskustva koja bi voleli da podele sa njom. 

Očekivano su usledili mnogobrojni komentari.

- Možete i da zanemarite ta podudaranja ako ne želite da vas rodbina pronađe

- Moje saučešće zbog vaših gubitaka.

- Ova priča me je duboko dirnula.

- Da sam na mestu te žene bio bih zahvalan što nešto od mog brata živi dalje kroz nju - glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)