Lifestyle

STRANAC MI JE DAO 100.000 EVRA I OD MENE TRAŽIO SAMO JEDNO: Kad sam se probudila iz anestezije, shvatila sam šta se dogodilo! (FOTO)

Sijena Grejs, koja se godinama bavi poslovnom pratnjom, otkrila je s kojim muškarcem je imala najneobičnije iskustvo.

22.10.2024 19:50

STRANAC MI JE DAO 100.000 EVRA I OD MENE TRAŽIO SAMO JEDNO: Kad sam se probudila iz anestezije, shvatila sam šta se dogodilo! (FOTO)
instagram/miss_gracexo

Sijena Grejs bavi se najstarijim zanatom više od deceniju. Tokom tog perioda susrela se s mnogobrojnim muškarcima - od misterioznih do onih koji su otvoreno želeli da im ona ispunjava najskrivenije fantazije. Sijeni je, međutim, najupečatljiviji bio jedan klijent čiji ju je gest ostavio bez reči. 

- Ja sam pratnja i radim u industriji za odrasle više od 10 godina. Upoznala sam jednog gospodina koji mi je poslao mejl da hoće da me rezerviše na sat vremena. Obično naplatim 500 dolara za sat. Potom je usledio zahtev da hoće da budemo zajedno celu noć. Otišli ​​smo u moj omiljeni restoran na večeru. Nakon što mi je rekao da nikada ranije nije bio u javnoj kući, odvela sam ga u jednu. Ušao je, platio svim devojkama punu cenu za ono što je zapravo bilo ništa više od 10-minutnog razgovora i otišli ​​smo - prisetila se atraktivna brineta.

instagram/Sienna grace

Sijena Grejs je otkrila kako joj je nepoznati muškarac ispunio san

Nakon toga su otišli u hotel gde ju je on pitao šta dalje želi da joj kupi, što njoj nije bilo čudno. Iskoristila je priliku i počela da govori o novim torbama i plastičnim operacijama.

- Sve vreme je samo klimao glavom, smešeći se. Tada mi je ispričao svoju dugogodišnju fantaziju: Da od neke žene napravi galateu. Galatea je termin koji potiče iz grčke mitologije i odnosi se na statuu devojke koja je oživela nakon što se njen tvorac zaljubio u nju. U njegovom slučaju to je značilo da želi da plati sve moje operacije - rekla je ona, navodeći da je za nju to ostvarenje sna, a nisu čak ni imali intimne odnose.

Sutradan joj je kupio torbicu iz snova i dao joj novac, a i dalje nisu bili intimni.

- Bila sam mu prioritet u svakoj situaciji - rekla je da zbog obaveza nisu mogli često da se viđaju, ali je istakao da planira da plati sve operacije koje želi.

Pre četiri godine platio joj je put u Tajland sa dva pomoćnika da budu uz nju kada je trebalo da uradi operacije.

- Uradila sam uklanjanje bukalnih masnih jastučića, reviziju ožiljaka na leđima, liposukciju na rukama, butinama i bradi, kao i podizanje i smanjenje grudi. Nakon toga sam se probudila, a on nije mnogo razgovarao - tvrdi devojka.

On je platio sve troškove kako je obećao, a ona se vratila kući nakon oporavka. Tek tada sledi šok!

- Poslala sam mu slike novog tela i rekao mi je da izgledam neverovatno, a na kraju je prestao da razgovara sa mnom i otad ga nisam videla. Želim da zna da ću mu uvek biti zahvalna za ono što je učinio za mene. On mi je promenio život. Pretpostavljam da se za njega nikada nije radilo o ničemu više od pukog ispunjenja njegove fantazije, a ko sam ja da se žalim? Potrošio je 100.000 dolara (50.000 funti) na moje telo. Nemam ništa protiv, to je najbolji poklon koji sam ikada dobila - zaključila je ona oduševljeno za Metro.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Robi

23.10.2024 14:03

Odlicna prica za mlade devojke. Nemoj studirati, nadji bogatog muskarca, on ce te napuniti plastikom da budes silikonska barbika. Samo treba ziveti i posle 40te, 50te

Perica

23.10.2024 14:37

HAHAHAHAHAHAH,plastičara i FUJ.......AHAHAHAHAHAHHAH