Ispovesti

PODIGLA SAM MAJICU ZA DORUČKOM I SVEKRU POKAZALA GRUDI: Imala sam i te kako dobar razlog za to!

Jedna očajna žena se odlučila na drastičan potez nakon rasprave sa svekrvom i sa celim svetom podelila svoju ispovest.

21.10.2024 11:08

PODIGLA SAM MAJICU ZA DORUČKOM I SVEKRU POKAZALA GRUDI: Imala sam i te kako dobar razlog za to!
Shuterstock

Shuterstock

Snaja i svekrva se posvađale

Jedna žena odlučila je da priredi neprijatnu situaciju ocu svog muža i to iz osete. Svoju ispovest je podelila na Reditu, a onda je otkrila kako je došlo do incidenta.

Roditelji njenog muža su došli kod njih na nedelju dana u posetu jer su udaljeni tri sata, pa ne mogu da putuju. Žena je napomenula da se njena odeća za spavanje najčešće sastoji od šortsa i majice bez rukava, dodajući da se to nije promenilo kada su njeni gosti došli u njenu kuću. Međutim, kada ju je mama njenog supruga optužila da je previše provokativna kad su zajedno u nekoj prostoriji.

- Roditelji mog muža su došli kod nas da ostanu nedelju dana. Spavam u šortsu i majici bez rukava. Jutros sam se probudila, skuvala kafu i sela za sto da je popijem. Ubrzo je ušao moj svekar, uzeo šolju i seo preko puta mene - rekla je ona i dodala kako su isprva svekar i ona uživali u lepom razgovoru o porodici, a stvari su se brzo pokvarile kada im se pridružila i njena svekrva.

Shuterstock

Snaja i svekrva se posvađale

Ona joj je uputila neprijatno pitanje.

- Posle jednog minuta ona me je pitala da li mi se sviđa da pokazujem grudi pred muževljevim ocem. Bila sam zgrožena, pa sam joj rekla da je to majica bez rukava, i da sam htela da mu pokažem svoje grudi, uradila bih ovo i povukla majicu pokazavši mu gole grudi - navela je ona besno.

Zbog šokantnog poteza bila je cela crvena u licu.

- Odmah sam shvatila šta sam uradila i mnogo se posramila, pa sam otišla u svoju sobu. Odmah sam čula korake, a za nekoliko minuta i zvuk vučenja kofera kroz hodnik, a potom i kako su se zalupila ulazna vrata. Odmah sam nazvala muža plačući. Ubrzo je i on plakao, ali od smeha - dodala je ona, a onda je objasnila da sa svekrvom nije u dobrim odnosima više od dve decenije, prenosi Dejlo mejl.

Ispovest je zaključila napomenom da je nakon incidenta pokušala da se izvini, ali da svekrva to nije prihvatila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)