Lifestyle

IZ GEPEKA AUTOMOBILA VIRILO JE NEŠTO JEZIVO: Komšije su brže-bolje pozvale policiju koja je zakucala na vrata osumnjičene: Prolomio se vrisak! (VIDEO)

Snimak policijske patrole koja je došla zbog zabrinutih građana, a koji su zatekli nečuven prizor, nasmejao je mnoge.

13.10.2024 20:50

IZ GEPEKA AUTOMOBILA VIRILO JE NEŠTO JEZIVO: Komšije su brže-bolje pozvale policiju koja je zakucala na vrata osumnjičene: Prolomio se vrisak! (VIDEO)
Instagram-gaylajofficial

U savremenom svetu u kome živimo svedoci smo brojnih bizarnih stvari, tako da se mnogi građani s razlogom zapitaju ko to živi u kući ili stanu do njih. Mnogo je lažnih dojava policiji, međutim, s druge strane, pojedine su pomogle da se rasvetle brojni zločini. Upravo tako je komšiluk jednog predgrađa u Americi bio krajnje uznemiren prizorom koji je zatekao nasred ulice.

Naime, ispred jedne kuće bio je parkiran automobil i ništa ne bi bilo neobično da iz njegovog gepeka nisu virili dugi pramenovi crne kose. Situacija je bila krajnje zabrinjavajuća po meštane, koji su brže-bolje obavestili policiju o potencijalnim sumnjama da se u prtljažniku automobila možda nalazi telo žene.

Patrolna jedinica od čak tri policajca ubrzo se stvorila ispred kuće u kojoj je, kako se ispostavilo, živela jedna žena. Pošto su videli jeziv prizor u automobilu, ali očigledno i istražili ko živi u kući, pokucali su na vrata ne bi li razjasnili o čemu se radi. 

Instagram-gaylajofficial

Policija došla da ispita ženu u čijim kolima je iz gepeka virila kosa 

Žena je policiji otvorila vrata krajnje zbunjena, a razgovor je tekao ovako:

- Izvinite godpođo, ovo je najluđa stvar koju sam ikada čuo. Da li ste vi možda frizerka? Izgleda da su vaše komšije prilično zabrinute. Naime, prijavili su da nečija kosa visi iz vašeg gepeka - obratio joj se jedan od policajaca u pokušaju da sazna šta se zapravo dešava.  

- O, Isuse, to je moja perika - odgovorila je ova žena i vrisnula od šoka.  

- Morate da dođete da vidite kako to izgleda - pozvao ju je policajac sada već uz smeh, dok se njegov kolega udaljio da ne bi glasno počeo da se smeje.

Sve je odmah postalo jasno, a kada je žena došla do automobila i uverila se koliko je prizor zaista izgledao bizarno, i ona sama se zacenila od smeha. 

Video je postao senzacija na društvenim mtežama i izazvao salve smeha, dok je usledilo i blizu 250.000 sviđanja. 

- Ovo je moj omiljeni video na internetu. Policajci su bili tako slatki i činjenica da joj nisu pretili, ali su je mirno pitali. I da, policajac koji je otišao jer nije mogao da se suzdrži da ne prasne u smeh je najsmešniji deo ovog videa - 

- Nadam se da će ovaj video ostati na internetu decenijama - 

- Konačno video gde policajci nisu automatski doneli pogrešan zaključak i zapravo su pronašli humor u celoj situaciji - 

- Ovi policajci definitivno imaju dobar smisao za humor, ali im je i laknulo pošto nisu zatekli telo u gepeku - glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)