Kosa

SEO JE U STOLICU, A ONDA JE KOSA OSTALA U RUKAMA FRIZERA: Transformacija koja je šokirala ljude na mrežama! (VIDEO)

Mladić je pokazao kako je rešio problem ćelavosti.

03.03.2024 13:10

SEO JE U STOLICU, A ONDA JE KOSA OSTALA U RUKAMA FRIZERA: Transformacija koja je šokirala ljude na mrežama! (VIDEO)
tiktok-salon_aliyehya

Promena dužine ili boje kose može da bude neverovatna transformacija. Dame nisu jedine koje vole da eksperimentišu sa frizurama. I sve više muškaraca spremno je isprobava razne frizure pa i boje kose. Međutim, jedan snimak koji kruži društvenim mrežama izazvao je šok kod gledalaca. 

Video počinje muškarcem koji ima kosu prosečnu dužine i koji seda u frizersku stolicu. Frizer rukom hvata njegovu kosu i ona mu ostaje u rukama. Ispostavilo se da ovaj momak ima problem sa ćelavišću koju prikriva umetkom. Frizer potom pokazuje nov umetak koji planira da mu stavi. U pitanju je duži umetak u popularnoj sedoj boji. 

tiktok-salon_aliyehya

Niko se nije nadao onome što sledi

Momku koji pozira za snimanje nema problem da pokaže svoju ćelavost koju prikriva umetkom. da bi se nova boja uklopila u ostatak ono malo prirodne kose frizer je najpre ofarbao u sedu kosu na potiljku a potom stavio umetak. Usledilo je šišanje, a završni efekat je mnoge ostavio u čudu. Ovaj muškarac izgleda kao totalno druga osoba uz sedu kosu sa primesom srebranstog tona, koja izgleda kao da je njegova prirodna boja. Širok i iskren osmeh zadovoljtsva na kraju govori sve.

Čini se da je ovaj muškarac prodorno plavih očiju uspeo da šarmira mnoge dame, koje su se složile da su njegove oči toliko lepe da je totalno nevažno da li ima kosu ili ne.

 

 

Snimak je dobio 220.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Niko nije savršen.

- Želim i ja te umetke, odmah!!

- Koliko samo ima lepe oči.

- I dalje je zgodna, čak i kada mu skinu kosu.

- Ne zezajte čoveka, sve mu lepo stoji.

- Ne trabi ti kosa, prezgodan si, dovoljan je jedan tvoj pogled!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)