Kosa

OTIŠLA JE U SALON DA URADI PRAMENOVE, PA DOŽIVELA ŠOK: Ovo je najgora noćna mora svake žene, a tek da vidite reakciju frizerke! (VIDEO)

Nekada je odluka o promeni frizure "mač sa dve oštrice"

27.02.2024 10:10

OTIŠLA JE U SALON DA URADI PRAMENOVE, PA DOŽIVELA ŠOK: Ovo je najgora noćna mora svake žene, a tek da vidite reakciju frizerke! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/pubity

Većina žena će priznati kako im je jedna od omiljenih aktivnosti odlazak kod frizera i ulepšavanje. Tamo ih neretko sačekaju kafa i neobavezna priča sa frizerkom u opuštenoj atmosferi. Kroz ćaskanje mnoge frizerke prekrate vreme na poslu, a mušterije uglavnom izađu iz salona zadovoljne. Međutim, dešava se da se neke frizerke toliko zapričaju da zaborave šta bi trebalo da urade tokom proces farbanja, pa upropaste mušteriju.

Shutterstock

Nekada je odlazak kod frizera "mač sa dve oštrice"

Internetom kruži šokantan snimak žene koja je bukvalno izgubila kosu, i to naočigled frizera. Dok se spremala za pranje kose na kojoj su prethodno izvučeni pramenovi, žena je strpljivo smestila glavu u šamponjeru, nestrpljivo iščekujući rezultate tretmana. 

Frizerka je optimistično prala kosu ženi želeći da vidi kako je dobro završila posao, međutim kako je počela da joj pere kosu, tako su joj u ruci ostajali pramenovi koji su ispadali zbog blanša. I dok u opisu stoji objašnjenje nesrećne devojke kako joj je kosa uništena zbog lošeg blanša, mnogi korisnici mreže TikTok koji su videli snimak rekli su kako posredi nije loš blanš već je frizerka loše uradila svoj posao.

 

@pubity I’m still stunned by this #Pubity ♬ original sound - Pubity

 

- To je loš frizer, ne blanš...

- Zar to nije sagorelo njen skalp?

- Prva crvena zastavica je da je frizer koristio kapu za pramenove u 2024. godini.

- Pala mi je vilica.

- Zbog ovoga ne blanširam kosu...

- Bukvalno sam se smrzla i nisam mogla dalje da gledam snimak - bili su neki od komentara.

Iako na neke okolnosti nije moguće uticati, tiktokeri su rekli da je reakcija frizerke bila potpuno pogrešna, jer je delovala potpuno smireno kao da nije napravila nepopravljivu štetu.

Jedna korisnica mreže je podelila svoje iskustvo, rekavši da je prošla kroz sličnu situaciju. Ali, za razliku od frizerke sa snimka, njena frizerka je, kaže, dobila napad panike i odmah zatražila pomoć svojih kolega kako bi sanirala štetu.

Neke žene su priznale kako su im se dešavale ovakve stvari, te da su čekale godinu dana da im kosa izraste. Zato je, poručuju, veoma važno dobro proveriti kome poveravamo svoju "glavu" u ruke.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)