Kosa

PRONAŠAO JE ZAPUŠTENOG BESKUĆNIKA I ODVEO GA U HOTEL NA PRENOĆIŠTE: Ono što je uradio posle par sati potpuno ga je slomilo (VIDEO)

Krajnji ishod ga je potpuno slomio.

18.02.2024 15:05

PRONAŠAO JE ZAPUŠTENOG BESKUĆNIKA I ODVEO GA U HOTEL NA PRENOĆIŠTE: Ono što je uradio posle par sati potpuno ga je slomilo (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@itserickslife

Beskućnika ima svuda oko nas, a njihov težak život ne ostavlja nikoga ravnodušnim na ulici. Nažalost u većini slučajeva nismo u mogućnosti da im pomognemo, sem što im neko udeli novac koji teško da može da reši njihove velike egzistencijalne probleme. Ima i onih koji okrenu glavu kada prođu pored njih, ignorišući ih u potpunosti i ne želeći da saosećaju sa njihovom nevoljom, međutim, uvek ima barem jedan koji se zaustavi i poželi da pomogne.

Printscreen/TikTok/itserickslife

Influenser je ugledao beskućnika te mu je prišao kako bi mu ponudio pomoć

To je učinio i Erik jedan od poznatijih influensera koji nije mogao da prođe ravnodušno pored jednog beskućnika  nakon što je video da mu je potrebna pomoć. Iako je misija većine tiktokera da oglašavanjem na ovoj platformi zarade na neki način ima i onih čiji je cilj da pre svega pomognu, među kojima je i ovaj TikToker što jasno naglašava u svojoj biografiji na profilu.

On je u snimku koji je objavio na TikTok objasnio kako je zapazio beskućnika koji je bez svog doma 9 godina i koji je tumarao ulicom, kada je on odlučio da zastane i porazgovara sa njim. Influenser mu je prišao oprezno te ga pitao šta bi jeo, a čovek mu je odgovorio da bi želeo čizburger nakon čega su se uputili u potragu za nekim fast fudom gde bi jeli.  

Kada je pronašao lokal gde su odlučili da nešto prezalogaje, tiktoker je želeo da iskoristi vreme dok Ron, kako se zvao taj čovek, ruča i da on potraži adekvatnog frizera za njega kako bi sredio njegov izgled. Pošto su ga u jednom frizerskom salonu odbili, Erik je pozvao najboljeg frizera na Floridi i zamolio ga da dođe na tu lokaciju kako bi sredio ovog nesrećnog čoveka. Za to vreme, njih dvojica su otišla u kupovinu odeće i obuće, jer je Erik odlučio da Ronu pruži pravu pomoć i podršku.

 

@itserickslife $1000 Makeover For A Homeless Man! ❤️🙏 #explore #payitforward #foryou #fyp ♬ original sound - erick

 

Pošto su završili sa šopngom, a frizer je stigao u dogovoreno vreme, počela je transfrmacija ovog beskućnika, koji je bojažljivo ali strpljivo sedeo na jednoj klupi na nekom mestu pored plaže iščekujući neku novu promenu. Ipak, posao nije mogao da se završi kako je planirano jer je u međuvremenu došao čuvar te ih je upozorio da ne mogu na tom mestu da se šišaju pa su morali da promene lokaciju, odlučivši da to završe u obližnjem parku.

Ispod zapuštene, prljave kose i brade nazirao se otvoreni lik mladog muškarca, koji nije izgubio nadu. Njegovo samopuzdanje se polako vraćalo, a Erik je bio sve vreme tu kako bi ispatio celu priču. Influenser mu je uz to platio i noćenje u hotelu, međutim, desila se neverovatna stvar kada je otišao sutradan da ga poseti.

@itserickslife $1000 Life-Changing Makeover For A Homeless Man pt 2 ❤️🙏 #explore #payitforward #foryou #fyp ♬ original sound - erick

Erik je shvatio da je beskućnik napustio hotel, pitajući se zbog čega i da li je anksiozan ili klaustofobičan, da li se plašio promena. Iako mu je bilo u planu da ga tog dana odvede u drugi šoping i da Ron ode na neke intervjue za posao, to se nažalost nije dogodilo na razočarenje tiktokera dok su mu pratioci rekli da je trebalo da ga pita šta mu treba i da li od nečega beži. 

Uprkos tome tiktoker ne odustaje pa je pozvao sve da pomognu i jave mu ukoliko pronađu ovog čoveka kako bi mu pružili pravu pomoć koja mu je potrebna.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)