Zanimljivosti

EMOTIVNA SCENA NA ULICI DIRNULA LJUDE: Beskućnik okružen psima slavio je rođendan, svi su mu poručili samo jedno! (VIDEO)

Kako se moglo zaključiti po komentarima ova priča je imala srećan kraj.

11.01.2024 14:01

EMOTIVNA SCENA NA ULICI DIRNULA LJUDE: Beskućnik okružen psima slavio je rođendan, svi su mu poručili samo jedno! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/diamondposts

Proslava rođendana je za mnoge važan datum čak i kad postanu odrasli ljudi. Mnogi se potrude da ovaj dan proslave sa prijateljima bilo kod kuće bilo u nekom restaranu. 

Međutim, nažalost ima i onih koji su tog dana usamljeni. Na društvenim mrežama se pojavila srceparajuća slika mladog beskućnika koji zajedno sa psima živi na ulici gde je proslavio i svoj rođendan.

Printscreen/TikTok/diamondposts

Beskućnik je sedeo na ulici zajedno sa psima držeći pored sebe tortu

 

Emotivna slika čoveka nije nikoga ostavila ravnodušnim a u snimku se vidi kako grli pse kojima je na glavu stavio rođendanske kapice i koji su mu, kako se čini i najveća podrška i društvo koje mu je u tom trenutku bilo i više nego potrebno. Dok su prolaznici prolazili pored njega i pasa, on je sam sebi aplaudirao i pevao rođendansku pesmu gledajući svoje ljubimce a onda je na kraju i dunuo i ugasio svećice na torti.

Mladi beskućnik je ovim svojim primerom pokazao svu težinu života na ulici ali i koliko mu psi kao njegovi ljubimci pomažu da se nekako nosi sa tim. On je isekao parčiće torte za sebe i svoje pse i potrudio se da napravi atmosferu kakvu bi voleo da ima da je sa svojom porodicom i prijateljima.

Snimak koji je, sudeći po komentarima, nastao u Kolumbiji i probudio je emocije mnogi korisnici društvenih mreža.

 

@diamondposts I pray his life changes for better, he seems like such a kind person.. #wholesome #emotional #dogs #homeless ♬ som original - oh

 

- Možda on nema novca ali je bogat.

- On zaslužuje nebo.

- Zbog ovoga verujem više psima nego ljudima.

- Ljubav je nešto što novac ne može da kupi.

- Proveo sam sve svoje rođendane i odmore sam sa svojim psom. Ne treba nam tako puno koliko mislimo- bili su neki od komentara.

Iako je emotivna slika pogodila mnoge, većina je rekla da su životinje te koje čoveku daju snagu. Drugi su u komentarima rekli kako je video postao viralan i da je čovek napokon dobio svoj dom. Osim toga mnogi su se otkrili ljudima na mreži da priča ima "srećan kraj" i da čovek ima osim doma i dobru ženu te da ga sada prati svaka sreća u životu. 

Neki su rekli kako ne treba gledati na beskućnike sa podsmehom i da su oni u mnogim slučajevima mnogo bolji ljudi od nas.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)