Zanimljivosti

POTEZ OVE DEVOJČICE JE NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI: Javnost oduševljena ovim gestom, komentari se samo nižu (VIDEO)

Deca su primer kojim odrasli moraju da se vode.

07.01.2024 17:40

POTEZ OVE DEVOJČICE JE NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI: Javnost oduševljena ovim gestom, komentari se samo nižu (VIDEO)
Printscreen/TikTok/best_fun21

Deca su danas prisutna u svim sportovima i posebna satisfakcija za njih je svakako kada u određenoj disciplini donesu medalju kući. Iako je pobednik samo jedan, tom mestu teže svi. Očekivano je da će oni koji su na pobedničkom postolju biti posebni, nekada nedodirljivi i da će želeti svoj prostor za sebe. Naravno, na ovakve scene smo navikli jer se oduvek znalo da ta mesta zauzimaju najbolji, a da drugoplasirani prate njega na nižim pozicijama.

A da li svi sebično čuvaju to mesto samo za sebe?

 

Printscreen/TikTok/best_fun21

Devojčice su čekale medalju na svom postolju, ne sluteći šta će se dogoditi

 

Jedna mala Afroamerikanka je na TikToku sakupila sve simpatije korisnika mreže koji su bili oduševljeni njenim dečijim iskrenim potezom nakon pobede u jednom sportskom takmičenju. Ona je sa takmičarkama koje su osvojile drugo i treće mesto čekala da joj dodele medalju a kada je to učinjeno ona je ispozirala novinarima podigavši ruke pokazavši mišiće.

Ipak, nije se na tom zaustavila. Budući da nije želela da time baci senku na drugoplasirane takmičarke, u jednom trenutku ih je pozvala da joj se priduže na pobedničko postolje. Pošto su se devojčice oduševljno popele, sve tri su zajedno nasmejane pozirale okupljenim fotoreporterima. Ovim gestom su, kako su mnogi diskutovali na društvenim mrežama, pokazale da sujeta i ljubomora među decom ne postoje kao ni rasizam.

@best_fun21

video funny & so cute #funnyvideos #animals #dog #cat #meme #cute #fyp #viral #xuhuong (25) ♬ original sound - Life’s of fun

- Divno je videti ovako nešto u tim godinama....odlično urađeno mlade dame!

- Nada budućnosti.

- Deca su čista u srcu.

- Ti si učinila svoje roditelje ponosnima.

- Predivna duša.

- Ona nije zaradila samo medalju, već i milion srca ljudi takođe.- bili su neki od komentara.

Većina je bila oduševljena potezom mlade sportistkinje rekavši kako sigurno potiče iz porodice koja gaji prave vrednosti i koja ju je vaspitala na pravi način. Drugi su primetili kako je devojčica izuzetno mala ali sa velikom svešću da neguje dobre i prijateljske odnose bez sujete i ljubomore.

Iako je ona bila ta koja je bila u fokusu, većina se složila da je velika zasluga za roditelje koji su je usmerili na ovaj način i koji će sigurno biti ponosni kada ona odraste u zrelu, odgovornu i uspešnu mladu ženu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)