Zanimljivosti

NA SEMAFORU SU SE ZAUSTAVILE IZA MOTOCIKLISTE: Usledio je njegov neočekivani potez i iznenađenje kome se devojke nisu nadale! (VIDEO)

One su se raznežile kad su ugledale njegovog psa opremljenog za vožnju.

06.01.2024 10:01

NA SEMAFORU SU SE ZAUSTAVILE IZA MOTOCIKLISTE: Usledio je njegov neočekivani potez i iznenađenje kome se devojke nisu nadale! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/pubitypets

U saobraćaju posebno u većim gradovima dešavaju se brojne neobične situacije. Dve devojke u svom autu čekale su da se na semaforu upali zeleno svetlo. Ispred njih je stajao motociklista koji je u rukama držao je nešto što se migoljilo.

Pokušavajući da dokuče šta on to drži u rukama neočekivano je usledila njegova neobična reakcija a devojke su u prvom trenutku bile zapanjene. 

Printscreen/Tiktok/pubitypets

Devojke su u kolima primetile da motociklista ispred njih drži nešto pred sobom

 

Naime, ovaj motociklisa ta je naručju držao malenog, belog psa. Kad su shvatile očemu se radi devojke su počele da vrošte od sreće što je mladić na motoru verovatno čuo. Usledio je njegov neočekivani potez koji ih je u prvom trenutku šokirao. 

On je okrenuo svog ljubimca ka devojkama međutim videvši ga, one su prasnule u smeh i nisu mogle da se zaustave jer im je psić bio beskrajno simpatičan i zabavan. Malo štene je bilo potpuno opremljeno za vožnju na motoru od odeće do naočara za sunce lkoje je imao na njuškici. 

@pubitypets This definitely wasn’t the first time 🤣 (Maria alejandra Smith via ViralHog) #dogs #doggo #dog ♬ original sound - Pubity Pets

 

Snimak je privukao veliku pažnju i na društvenim mrežama, a samo na  Tiktoku je sakupio 1,9 miliona sviđanja. 

- Volim način na koji su napravile buku a nisu rekli nijednu reč.

- Ali štene je u fazonu: Hej devojke!

- Nije izgovorena nijedna reč ali se sve razume.

- On komunicira sa njima preko šteneta.

- Sviđa mi se znak koji je dao. On je u fazonu uh, okej tu je moj psić-  bili su neki od komentara.

Većina korisnika ove mreže bila je oduševljena načinom na koji je motociklista iskomunicirao sa devojkama ali i time što je sa sobom u vožnju poveo i psa. Mnogim ženama je ova scena bila simpatična i priznale su da bi im ovak susret ulepšao dan.  Takođe, većina se složila da je ovakvih situacija koje sigurno mame osmeh potrebno više na ulici i da je potrebno malo nekome ulepšati dan.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)