Lice

DETE JE PRIŠLO BESKUĆNIKU, A ONDA GA JE MAJKA UPLAŠENO ODVUKLA: Dok je čovek uplakano gledao za njima, prišla mu je jedna žena, evo šta mu je uradila (VIDEO)

Mališan nije obratio pažnju na zapušteni izgled čoveka.

15.10.2023 19:03

DETE JE PRIŠLO BESKUĆNIKU, A ONDA GA JE MAJKA UPLAŠENO ODVUKLA: Dok je čovek uplakano gledao za njima, prišla mu je jedna žena, evo šta mu je uradila (VIDEO)
Printscreen/TikTok/.yaser_

Sresti beskućnika na ulici veoma je potresan prizor koji izbegavaju mnogi, međutim, nije neuobičajeno da deci takve osobe privlače najveću pažnju. Osim toga, oni u njima ne vide ništa drugačije nego kod nas. Iako mnogi okreću glavu na drugu stranu prolazeći pored tih zapuštenih i ljudi bez svog krova nad glavom, deca radije potrče te bace neki novac tim nesrećnm ljudima. 

Jedan snimak je dokazao da deci ne smeta nečija nehigjena i da vide samo dobro u ljudima. Dok je jedan beskućnik sedeo na klupi držeći goluba u ruci, jedan dečak se primakao i seo pored njega da pomazi pticu.

tiktok/printscreen/.yaser_

 

Međutim, sa strane se pojavila majka koja je bukvalno otrgla dečaka iz ruku ovog čoveka ne želeći da dete boravi pored "prljave i zapuštene osobe". Sredovečni čovek ih je tužno pogledao, međutim, nedugo zatim prišla mu je jedna žena koja ga je povela sa sobom u svoj salon. Odlučila je da se reši njegove duge kose i brade i da uradi potpunu transformaciju ovog nesrećnog čoveka.

Dok je strpljivo sedeo na stolici u frizerskom salonu, frizerka ga je ošišala i ofarbala, dezinfikovala mu lice i uradila depilaciju i na kraju ga obrijala. Frizerka je ima dosta toga da uradi, međutim, bila je strpljiva i korak po korak odradla je sve kako je zamislila. Iza zapuštenog i prljavog izgleda ovog čoveka je otkrila potpuno drugu osobu iza čijeg lika se krila prava radost i živost koji su bili uspavani zbog života na ulici.

Snimak je naišao na pozitivne reakcije korisnika mreže koji su rekli da se iza ovog lika kije zaista atraktivan čvek koji može slobodno u glumce.

@.yaser_ الطف لقطات ممكن تشاهدها جزء ثاني Part 2 💔#meme #music #fyp #foryou #foryoupage #memes #movie ♬ 生活好累 - 奶盖

- Poštovanje.

- On je glumac 100 odsto.

- Kako neko može da ostavi čoveka na ulici i ne pomogne mu.

- Odličan posao.

- Kakva transformacija! Svaka čast frizeru - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali da je čovek nakon ove transformacije sebi umanjio godine za čak 20 i da izgleda poput muškarca u 40-im godinama. Veliki broj komentara je bio na račun humane frizerke koja je pokazala kako su rekli visok stepen ljudskosti i dobrote i pozvali druge da čine ovakva dobra dela koja za njih ne znače mnogo ali za te ljude svakako da. 

Neki od tiktokera su komentarisali da je po sredi gluma i da je čovek verovatno glumac, međutim, drugi su odgovorili da je svakako lep primer ali za frizera takođe dobra preporuka jer je pokazao da odlično radi svoj posao.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)