Zanimljivosti

BIO JE LEGENDA NA TEHNO ŽURKI KAO DEČAK: Pojavio se nakon dve decenije i mnogi se pitaju da li je to zaista on? (VIDEO)

Zapalio je internet i godinama kasnije iako je devedesetih bio planetarna zvezda svojim nastupom u klubu.

08.01.2024 13:00

BIO JE LEGENDA NA TEHNO ŽURKI KAO DEČAK: Pojavio se nakon dve decenije i mnogi se pitaju da li je to zaista on? (VIDEO)
Printscreen/Youtube/GalacticGaming4k

Od malih nogu, mnoga deca sasvim slučajno i neplanirano postanu velike zvezde. Okom kamere često se prenese neki interesantan momenat koji je ostao upamćen, a koji su njihovi roditelji ovekovečili tokom nekog zanimljivog događaja. 

Simpatični trenuci često postaju viralni na društvenim mrežama, a od neke dece koja ni ne saznaju da su postala popularna, naprave pravu legendu.

Printscreen/Youtube/GalacticGaming4k

Snimak dečaka iz 1997. godine je viralan godinama unazad na društvenim mrežama

U eri kada tehnologija nije bila razvijena, ovakve scene su bile retko viđene i do takvih snimaka se nije moglo doći. Ipak, nešto je ipak ostalo zabeleženo još daleke 1997. godine ali je kasnije svanulo na društvenim mrežama i drugim platformama te postalo viralno i dan danas.

Svi su zapamtili malog dečaka koji je te daleke godine, sada već pre dve decenije u ritmu tehno i rejv muzike đuskao sa odraslima u jednom klubu. Sa naočarama na očima obučen u plavu košulju i isto takve pantalone ovaj dečak je odmah po pojavljivanju na Jutjubu osvojio velike simpatije i popularnost kod korisnika društvenih mreža. I dok njegov pravi identitet mnogi nisu znali, skoro se na TikTok-u pojavio momak koji tvrdi da je on dečak sa snimka, ali sada stariji dve decenije. Mladi Korejac je stavio naočare na oči i obučen kao nekada zaplesao je ispred ekrana u objavi u kojoj stoji opis "Čoveče, pusti to...niko te neće prepoznati..prošlo je čak 20 godina od tada"

Snimak je oduševio mnoge i svi su bili radoznali da li je to ista osoba za koju su mnogi znali i koja je postala planetarno popularna devedesetih, međutim, tačan odgovor nisu dobili.

- Brate, prepoznao sam te..kunem se.

- Jel ovo zaista on?

- Kako si kao mali ušao u taj klub?

- Nema šanse da si ti ovaj mali.

- Kako da ovo zaboravimo!

- Ti si moj omiljeni gif- bili su neki od komentara.

I dok su mnogi bili oduševljeni ovim saznanjem te postavljali pitanja u vezi sa originalnim snimkom, poput onih kako je dospeo u klub, drugi su bili skeptični tvrdeći da nije u pitanju ista osoba. Neki su otkrili da je u pitanju romski dečak koji je usnimljen 1997. godine u nekom klubu i da se tog snimka svi vrlo dobro sećaju. 

Ispod originalnog snimka su se mnogi pitali koliko momak ima godina i gde je sada, a neki su otkrili kako ima 36 godina i da je i dalje u ovom "vajbu" odnosno da je i dalje tako pozitivan i zabavan.

Inače, kada je u pitanju Tiktok snimak, koji je objavio Korejac, većina je shvatila da je po sredi šala i trend koji praktikuju mnogi, kako bi se prisetili nekih ovakvih viralnih snimaka i pomalo zbunili publiku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)