Kosa

DECA SU VRIŠTALA I OTIMALA SE KOD FRIZERA: Ono što je usledilo niko nije očekivao, roditelji su bili zapanjeni! (VIDEO)

Ovaj snimak je privukao veliki pažnju na mrežama, komentari se samo nižu.

31.01.2024 11:10

DECA SU VRIŠTALA I OTIMALA SE KOD FRIZERA: Ono što je usledilo niko nije očekivao, roditelji su bili zapanjeni! (VIDEO)
tiktok/printscreen/mixcortes2.0

Šišanje male dece je noćna mora svakog roditelja ali i frizera. Mališane je gotovo nemoguće privoleti da mirno sede na stolici već se najčešće otimaju, vrište i ne dozvoljavaju frizeru da ih ošiša.

U takvim situacijama najčešće se dešava da se štrice ovde ili onde više nego što bi trebalo, pa da frizura ne ispadne baš kako bi trebalo. Međutim, jedan frizer koji se specijalizova upravo za šišanje dece ima rešenje za ovaj problem. 

Brate, svaka čast!

Kako se vidi na snimku koji je postavljen na društvenoj mreži Tik Tok jedan portugalski frizer uspeš je da doskoči deci i na mudar način ih natera da mirno sede u stolici dok ih ne ošiša. 

Na snimku koji je pregledan više od 2,3 milion aputa vidi se nekoliko mališana različitog uzrasta kod ovog frizera. Deca su mahom starosti od godinu dana koji još uvek sisaju cuclu do onih malo većih od dve do tri godine. Svi se otimaju, plaču neki vrište čim frizer makazama priđe kosi. Ne pomaže ni to što on pokušava da ih animira i šarmira.

- On mora da mnogo voli svoj posao - piše u opisu posta.

Međutim, plakanje dece prestaje istog trenutka kad im frizer ponudi neki slatkiš od lizalice do bombona. Čak su i roditelji bili zapanjeni ne veruju da je uspeo tako jednostavno i brzo da ih smiri.

Usledili su brojni komentari na ovaj post, ali i iskustva roditelja koji imaju silne muke da svoje mališane privole da budu mirni tokom šišanja.

- Brate, svaka ti čast. Ja ovo ne bih radio ni za kakve pare.

shutterstock.com

Malom detetu je teško objasniti zašto treba da sedi mirno u frizerskoj stolici

 

- Moj sin je imao kosu do pola leđa jer tri godine nije dozvoljavao da ga ošišamo. Muke smo imali s njim kod frizera sve dok nije malo poodrastao.

- Tako maloj deci ne možeš ništa ni da objasniš, jedino što možeš da uradiš je da im ponudiš neki slatkiš.

- Treba da vidite kako se tako mala deca ponašaju kod zubara, to je tek horor.

- Ja sam frizer i samo jednom sam pokušala da ošišam ovako malo dete. Završilo se mojom povredom jer sam se posekla na makaze.

- Šta ti kažu roditelji što decu kljukaš tolikim slatkišima? Sigurno nisu srećni zbog toga.

- Brat je hteo pletenice a ti si mu odsekao kosu.

- Ovaj momak je sjajan, neverovatno je koliko je briljantan sa decom. Godinama nismo uspevali da ošišamo našu ćerku.

- Može li neko da mi kaže ko je ovaj frizer i gde da ga nađem. Moj sin ima 2 godine i nema šanse da ga nateramo da uopšte sedne u stolicu u frizerskom salonu, a kamoli da se ošiša. Sve smo probali ali uzalud - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)