Kosa

IZNENADILA JE DEČKA NOVOM FRUZUROM: Zapanjeni mladić nije mogao da veruje šta joj se nalazi na glavi! (VIDEO)

Njegova reakcija nasmejala je sve na mrežama.

14.02.2024 16:00

IZNENADILA JE DEČKA NOVOM FRUZUROM: Zapanjeni mladić nije mogao da veruje šta joj se nalazi na glavi! (VIDEO)
Prntscreen/TikTok/quirenea

U želji da bude lepa svaka žena  najčešće eksperimentiše sa frizurom od promene boje do dužine kose. Postoji verovanje da žena kad nije zadovoljna nečim u svom životu odlazi kod frizera kako bi barem nešto promenila. 

Jedna žena odlučila je da se malo našali sa svojim dečkom koji joj je uporno ponavljao da treba nešto da promeni kod sebe, pa je otišla kod frizera i vratila se sa frizorom koju on nije očekivao. 

Prntscreen/TikTok/quirenea

Devojka je ušla u kola sa novom frizurom dok njen momak nije mogao da veruje svojim očima šta vidi

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama ona je sva srećna ušla u njegov auto sa novom frizurom, dok je on gledao u šoku. Ona je imala pank frizuru u raznim bojama od zelene do žute sa ljubičastim i plavim pramenovima, dok je na vrhu glave imala krestu u pink boji.

Zapanjeni mladić nije mogao da veruje šta joj se nalazi na glavi.

- Molim te, reci mi da je ovo šala! Ovo ne može biti stvarno. Ovo nije ljudska kosa. Treba da skloniš tu glupost sa glave - negodovao je njen dečko. Ona ga je uz osmeh uveravala da je to njena kosa, da je oduševljena frizurom koju on mora da prihvati.

Ona ga je podsetila da joj je sugerisao da napravi neku promenu i ona je to uradila.

- Kad sam rekao promena mislio sam na nešto drugo a ne na ovo što imaš na glavi. Izgleda kao da imaš šarenu pticu na glavi - bio je očajan on.

Nakon izvesnog vremena kada joj je dotakao kosu shvatio je da na glavi ipak ima periku. Njegova reakcija je nasmejala ljude na mrežama. 

 

- Izgleda kao da je spreman da zaplače zbog njene frizure.

- Ken je u fazonu znam da me lažeš ovo je nemoguće.

- On je toliko ozbiljan.

- Vas dvoje biste mogli u glumce.

- Nije želeo da krene sa njom takvom, bilo ga je sramota - bili su neki od komentara.

Mnoge je reakcija ovog momka nasmejala ali su i bili iskreni rekavši da je dečko pokazao samo svoju prirodnu reakciju i da joj želi dobro. Njegova poređenja njene frizure sa šarenom pticom i ribom, nasmejale su mnoge ali su neki priznali kako je bar na šaljiv način pokušao da bude iskren.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)