Brak i veze

PITALA JE SUPRUGA KOLIKO ZARAĐUJE I IZAZVALA BURNU REAKCIJU: Ovaj snimak nikoga nije ostavio ravnodušnim (VIDEO)

Htela je da sazna koliko on doprinosi kućnom budžetu ali nije joj to pošlo za rukom.

04.02.2024 18:41

PITALA JE SUPRUGA KOLIKO ZARAĐUJE I IZAZVALA BURNU REAKCIJU: Ovaj snimak nikoga nije ostavio ravnodušnim (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/cauchjoelle

U skladnom braku se podrazumeva da dvoje dele sve. Samim tim što su pristali na zajednički život, iako nezavisni svaki za sebe, novac koji pristiže u kućni budžet bi trebalo oboma biti na raspolaganju.

shutterstock.com

Skladni bračni par zajedno deli svaki segment života pa i finansije

Jedna Tiktokerka je izazvala pravu pometnju na ovoj mreži objavivši malu raspravu sa svojim suprugom, dok je pokušavala da od njega "iščupa" informaciju koliko on zarađuje. Žena započinje opušteni razgovor kroz smeh pitanjem koliko zarađuje, da bi iznenađeni čovek odgovorio pitanjem "ko to pita". Pošto mu je rekla da kao njegova supruga želi da zna koliko zarađuje, bio je iznenađen te je želeo da je otkači odgovorom da zarađuje dovoljno da plati račune.

- Jel tvoja frizura urađena? Nokti? Obrve? Trepavice? Onda je sve ok- odgovara on pošto mu ona daje potvrdan odgovor na sve.

Iako je pokušavala da ostane dosledna i sazna to što je zanima on je bio neumoljiv, međutim, ovo je izazvalo različite reakcije na mreži.

- Nikada ne govori ženi koliko zarađuješ.

- Ona je tvoja supruga! Realno pitanje je zašto ona to već ne zna?

- Ovo je velika crvena zastavica.

- Ovaj suprug nije za čuvanje. On nešto krije od tebe.

- On je poput mog supruga, ni mj mi ne govori- bili su neki od komentara.

I dok su muškarci mahom branili ovaj stav čoveka iz snimka, poručivši da ženama zaista ne treba otkrivati išta kada su finansije u pitanju, žene su bile ogorčene ovim savetovavši tiktokerku da obrati pažnju jer dvoje supružnika ne bi trebalo da imju tajne, pogotovo kada treba znati koliko ko zarađuje.

Kouč i Džoli, kako se predstavljaju na ovoj mreži su bračni par kojeg prati 33.600 pratilaca i njihov sadržaj je šaljivog karaktera. Žena ćesto priprema šale i zadirkivanja svom suprugu, skrivene kamere ali i realne reakcije koje nailaze na različita mišljenja ali i smeh.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)