Brak i veze

OVA DEVOJKA JE RAZBESNELA PRATIOCE NA MREŽAMA: Jedan njen potez izazvao je šok i nevericu, tako nešto nije smela sebi da dozvoli! (FOTO)

Njen profil je zasut negativnim komentarima.

31.01.2024 15:00

OVA DEVOJKA JE RAZBESNELA PRATIOCE NA MREŽAMA: Jedan njen potez izazvao je šok i nevericu, tako nešto nije smela sebi da dozvoli! (FOTO)
Printscreen/TikTok/emdavies___

Prosidba je nešto o čemu sanja gotovo svaka devojka koja je dužoj i ozbiljnoj vezi. Muškarci se često potrude dauiznenade svoju voljenu, ali se pokazalo da javne prosidbe nisu uvek dobra ideja jer se događa da devojka odbije ponuđeni prsten i tako osramoti mladića. 

Međutim, šta se dešava kada prsten završi u rukama druže žene?

shutterstock.com

Verenički prsten je ono što devojke u dugoj vezi očekuju

 

Dvadesetosmogodišnja Em Dejvis iz Perta nedavno je podelila na svom profilu na TikToku trenutak kada je isprobala verenički prsten svoje  prijateljice Temike koji je dostavljen na njenu adresu, dok se par pakovao za selidbu u inostranstvo.

Njeni pratioci bili su ogorčeni videvši kako je devojka otvorila kutiju sa prstena i isprobala ga i to pre nego što je dečko zaprosio njenu prijateljicu.

U snimku se vidi kako Em uzbuđeno otvara kutiju, pokazuje prsten i stavlja ga na svoju ruku kako bi videla kako izgleda. Ipak, verovatno nije očekivala oprečne komentare svojih pratilaca koji su osudili ovaj njen potez rekavši kako je to licemerno i da ona nije pravi prijatelj.

To je bio samo početak brojnih negativnih komentara na njen post. 

 - Otvorila je kutiju pre nje, videla je pre nje, reagovala je pre nje i stavila prsten na prst pre nje... Ti si sramota od prijatelja. 

- Ti si mislila da je ovo dobra ideja? I to da pod a uradiš prva i pod b objaviš. 

- Možda može da proba i venčanicu - bili su neki od komentara.

shutterstock.com

Mnogi su osudili Em jer je isprobala verenički prsten svoje najbolje drugarice

 

Revoltirani pratioci su se osvrnuvši na ovaj po mnogima gnusan potez, rekli kako može influenserka da isproba i "prvi poljubac" sa budućim mužem svoje prijateljice. 

Ipak, devojka je dala potpuno drugačiju verziju priče. Ona je objasnika kako je pomogla dečku svoje prijateljice u odabiru prstena zbog čega je dobro znala kako on izgleda. Posle toga, spakovala ga je brzo i sakrila od prijateljice koja se pakovala kako bi se sa momkom preselila u inostranstvo. 

Em je objasnila da je raspakovala nakit kako bi se uverila da je sve u redu. Da bi sakrili prsten od njene prijateljice nakit je stigao na Eminu adresu, a ona ga je potom krišom odela u kući kod svojih prijatelja. 

- Znate li zašto sam to uradila? Jer bi u suprotnom moja najbolja drugarica znala da će je dečko zaprositi.  Da je on prsten držao u kući dok se oni pakuju za selidbu u inostranstvo, ona bi ga sigurno našla, jer se sve vreme pakovala njihove stvari - rekla je u objavi Em.

Ona je objasnila da je poznati brend prsten poslao na njenu kućnu adresu i da ona sarađuje s njima zbog čega je morala da pokaže prste, snimi i objavi to na društvenim mrežama, pojasnila je Em a piše Dejli mejl.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)