Brak i veze

DEVOJKA SE TRESLA OD STRAHA U AVIONU: Njen dečko je tražio da mu čita upustvo za prinudno sletanje i samo se prolomio njen vrisak! (VIDEO)

Ona nije mogla da veruje šta se dešava.

31.01.2024 13:45

DEVOJKA SE TRESLA OD STRAHA U AVIONU: Njen dečko je tražio da mu čita upustvo za prinudno sletanje i samo se prolomio njen vrisak! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/0nenicequote

Vožnja lakim letelicama za one koji se prvi put voze na ovaj način nije nimalo naivna. Oni koji su se vozili lakim avionima sa dva sedišta tvrde da je to neponovljivo iskustvo  čak i kad se sigurni u umeće pilota. 

Jedna devojka nikada neće zaboraviti vožnju sportskim avionom kojim je upravljao njen dečko. na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se devojka koja je prmrla od straha pokušavajući da obuzda paniku. SAituacija postaje još gora kad joj dečko saopštava da ne može da kontroliše letelicu i da će morati da se prinudno spuste na obližnju livadu. 

Printscreen/TikTok/0nenicequote

Momak je upozorio na prinudno sletanje što je devojka dočekala sa strahom

 

- Dušo, možeš li mi dodati kontrolnu listu tu je sa strane. Samo ne paniči, ta sledeća je. Moraćemo da se spustimo na polju. I ovaj put se ne šalim - kaže on dok pokušava da zadrži kontrolu nad upravljačem. 

Bleda od straha ona traži papire koje joj je tražio. 

- Misliš na ovaj? Prinudno sletanje? Proveiti da li je prsten za letenje uključen? Započnite proces angažovanja prstena pratite korake od 11 do 14. Da li je putnik...- čita devojka upustvo a onda je u sekundi zanemela. 

Momak ju je smirenim tonom zamolio da nastavi sa čitanjem a ona je nastavila tihim tonom.

- Da li želite da se udate za pilota u komandi? - pročila je ona i vrisnula od šoka.

Momak je izvadio prsten i predao joj ga, dok je se na njenom lucu ocrtavala sreća. 

 

@0nenicequote She couldn’t believe it 💍 • Follow us @onenicequote for more videos like this! • Credit: @therealanthonybordignon & @kathbordignon • • • • #airplane #airplanes #aircraft #pilot #plane #flight #flying #gopro #goprophotography #goprohero #fail #failure #memories #engagementring #engagement #proposal #marryme #couple ♬ original sound - Onenicequote

 

Snimak je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama a ljudi su priznali kako je ovo najbolja veridba koju su ikada videli.

- Šta bi bilo da je rekla "ne"?

- Vrisak je bio tako nasumičan.

- Volela bih samo da sam ovoliko voljena i da jednog dana pronađem mladića kao što je njen.

- Šta da je rekla ne? Ne bi razgovarali dok se avion ne prizemlji?

- Volim da gledam bogate ljude kako uživaju u bogatstvu.

- Mi ćemo se ili veriti ili srušiti- bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako je momak nesvesno "izmanipulisao" odgovor i da je svakako ovaj vid prosidbe bolji od one javne, za koju su mnogi priznali kako je neizvesna i kako može dovesti do nepredviđene situacije i sramote u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)