Kosa

OD NEUGLEDNOG MOMKA DO ZAVODNIKA ZA POLA SATA: Promenio je samo jednu stvar i postao drugi čovek, transformacija je neverovatna! (FOTO+VIDEO)

Komplimenti na njegov račun samo su se nizali.

14.02.2024 12:10

OD NEUGLEDNOG MOMKA DO ZAVODNIKA ZA POLA SATA: Promenio je samo jednu stvar i postao drugi čovek, transformacija je neverovatna! (FOTO+VIDEO)
Instagram-jimmythehairdresser

Dugu kosa već decenijama je vrlo popularna i kod muškaraca. Pojedini su još od tinejdžerskih dana navikli da nose dužu kosu ili da je vežu u rep i odmah imaju kakvu-takvu frizuru. Jedan momak najzad se odlučio na drastičnu promenu. 

Ovaj muškarac je dugi niz godina nosio kosu srednje dužine, zajedno sa naočarima koje su dodavale izvesnu ozbiljnost njegovom izgledu. Međutim, sve više je osećao teret kose, pa je najzad skupio hrabrost da se ošiša.  Zato je jednog dana, uz izražen osećaj mrzovolje, odlučio da poseti frizera.

Korak po korak, čuo je zvuk makaza kako seku kosu i nervoza se mešala s iščekivanjem. Bilo je neizvesno kako će izgledati sa skraćenom kosom. Pitanje je bilo hoće li se osećati slobodnije ili će zažaliti zbog izbora koji je napravio. 

Konačno, ogledalo je pokazalo krajnji rezultat. Bio je to trenutak transformacije. Novi izgled je bio osvežavajući, oslobađajući i drastično bolji. Naočare je skinuo, a skraćena kosa je donela novi, samopouzdaniji sjaj u njegovom izrazu. Njegov blistavi osmeh govorio je milion jezika, koji je pratio i sjaj u očima. 

- Moć šišanja, da li sam ga spasao? - pitao je frizer koji ga je ošišao, a očigledno i spasao.

 

 

Društvene mreže su eksplodirale videom njegove transformacije, koja je prvo objavljena na Instagramu gde je dobila 375.000 sviđanja.

- Momak je od profesora matematike postao fudbaler!

- Ne samo da si ga ošišao, već si mu povratio i vid!

- Burazer ga je doslovno spasao!

- Muškarci, na ovo mama misli kad vam kaže da izgledate bolje sa kratkom kosom.

- Brat je kod devojaka upravo izašao iz “prijateljske zone”!

- Ma nije do frizure, već do njegovog osmeha, ima “ubitačan” osmeh!

- Sad shvatam zašto ljudi nisu mogli da uoče da su Klak Kent i Supermen zapravo ista osoba.

- Čovek je prešao sa hakovanja na računaru na hakovanje devojačkih srca!

Instagram-jimmythehairdresser

Transformacija je bila uspešna

BONUS VIDEO:

Komentari (0)