Zanimljivosti

RAZOTKRIVENE TAJNE ŠPIJUNA: Evo kako za samo nekoliko sekundi u potpunosti menjaju izgled i identitet! (VIDEO)

Snimak kruži društvenim mrežama i oduševio je ljude.

17.03.2024 14:50

RAZOTKRIVENE TAJNE ŠPIJUNA: Evo kako za samo nekoliko sekundi u potpunosti menjaju izgled i identitet! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/underratedsimpsons

Koliko puta ste na filmovima gledali kako se špijuni za samo nekoliko sekundi transformišu u potpuno drugu osobu. Sećate se Itana koga je u čuvenom fimlu "Nemoguća misija" dočarao Tom Kruz koji u potpunosti postane drugi čovek uz nekoliko trikova.

Međutim, u stvarnosti stvari funkcionišu malo drugačije. Ipak, agenti koji se bave špijuniranjem imaju nekoliko trikova uz pomoć koji mogu vrlo brzo da se transformišu i promene kompletan izgled i identitet. 

shutterstock.com

Posao špijuna ili detektiva danas je teško uočljiv u javnosti jer postoje suptilni znaci kojima prikrivaju svoj identitet

 

Jedan Tiktoker je svojim snimkom koji kruži internetom razotkrio tajne špijuna i pokazao kako oni menjaju svoj izgled i identitet. U snimku koji je na ovoj platformi sakupio 3,1 milion sviđanja, muškarac srednjih godina demonstrira transformaciju uz pomoć nekoliko rekvizita.

Prvo je prikačio lažnu bradu na lice uz pomoć gumica sa strane koje su je pridržavale za oba uva. Postepeno je stavljao na glavu perike sa kratkom kosom, a onda je prešao na dužu kosu i bradu dopunjavajući njima svoj izgled i pretvarajući se u samo nekoliko sekundi u potpuno drugu osobu.

 

@underratedsimpsons How international spies can quickly change their appearance 🤯 #cia #mi6 #spies ♬ F. Down - Undoing & 空の

 

- O moj Bože Kejt Midlton može biti bilo ko.

- Želite mi reći da je Santa međunarodni špijun?

- Većina špijuna su ćelavi.

- Ako ga gledate stalno u oči to je jedino što se nikad ne menja. Verujem da pravi špijuni stavljaju i sočiva kad je to potrebno. 

- Zašto imaš sve te dodatke- bili su neki od komentara.

Mnogi su poručili tiktokeru da je njegova transformacija neverovatna. I dok su neki priznali kako su po prvi put videli ovako nešto, drugi su rekli kako nikada ne bi pomislili da se iza brade i perike krije sumnjivo lice.

Neki su čoveku poručili da najrealnije izgleda sa minimalnim dodacima i da većim prerušavanjem može zapravo stvoriti suprotan efekat i postati sumnjiv.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)