Zanimljivosti

STJUARDESA ME NIJE PUSTILA U AVION, TRAŽILA JE DA SE PRESVUČEM: Manekenka proživela sramotno iskustvo (FOTO)

Da li je bila u pravu?

12.03.2024 21:30

STJUARDESA ME NIJE PUSTILA U AVION, TRAŽILA JE DA SE PRESVUČEM: Manekenka proživela sramotno iskustvo (FOTO)
Credit: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Manekenka i influenserka Ravena Hanijeli je ove nedelje otkrila svoje sramno iskustvo sa jednog putovanja. Plavokosa lepotica, koja je iz Brazila, ukrcala se na let iz Londona, u Engleskoj doživela je situaciju koju nikad neće zaboraviti.

 Dok se spremala da uđe u avion, jedna od stjuardesa avio-kompanije rekla je da će morati da se 'presvuče' ako želi da se ukrca. Ova 23-godišnjakinja je rekla da je stjuardesa insistirala da ne može da nastavi put sa odećom koju je nosila, jer je bila „neprikladna“. U to vreme, influenserka je nosila mali roze šorts i sportski grudnjak za teretanu.

instagram/ravenahanniely

Ravena je na društvenim mrežama podelila svoju ispovest

Njene noge, ramena, ruke i deo stomaka bili su otkriveni u opuštenom skladu, dok se razmeće svojom utegnutom figurom i tetovažama. Uparila je svoju oskudnu odeću sa glam šminkom i nosila ravnu kosu  i nije videla problem u odeći. Ravena je takođe rekla da nije mogla da se presvuče jer je već prijavila svoj kofer sa svom odećom u njemu. Kao rezultat toga, pitala je stjuardesu: "Šta predlažete?"

instagram/ravenahanniely

Ravenu su jedva pustili ovako obučenu u avion

Takođe, ova atraktivna lepotica dodala je kako se sukob nastavio i da nije želela da odustane od toga da putuje u odeći u kojoj se dobro oseća.

- Pitala sam gde piše da ne mogu da putujem u odeći za teretanu i ostavila me je da pričam sama sa sobom - kaže influenserka.

Ravena je tada rekla stjuardesi:

- Zadivljena sam, ovo mi se nikada nije dogodilo. Idem da putujem! - oštro je poručila. 

Uprkos nespretnosti, Ravena, koja ima više od 37.000 pratilaca na Instagramu, je potom nastavila putovanje i krenula za Brazil. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)