Zanimljivosti

SONJA JE GODINAMA POKUŠAVALA DA OSTANE TRUDNA: Sada je progovorila o detaljima borbe, a put nije bio nimalo lak (FOTO)

Sada čeka dete sa verenikom Goranom Mandićem.

12.02.2024 20:21

SONJA JE GODINAMA POKUŠAVALA DA OSTANE TRUDNA: Sada je progovorila o detaljima borbe, a put nije bio nimalo lak (FOTO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@sonja.kovac

Hrvatska influenserka Sonja Kovač odgovorila je na pitanje svoje pratiteljke na Instagramu koliko je dugo pokušala ostati trudna i otkrila kako joj nije bilo baš jednostavno.Iako Sonja uživa u iščekivanju svog prvog deteta koje čeka sa svojim verenikom Goranom Mandićem, no sudeći prema njenoj priči koju je objavila na Instagramu, put do toga nije bio lak. 

Sonji je neko od brojnih pratilaca postavio pitanje koliko dugo su pokušavali dobiti bebu i zamolili je za informaciju za one koji to pokušavaju već neko vreme.

Printscreen/https://www.tiktok.com/@sonja.kovac

Sonja Kovač ispovest o trudnoći i putu ka začeću nakon godina pokušavanja

 

- Oko dve-tri godine. Jakoooooo duga priča, ali trenutno samo želim uživati u trudnoći. Ono što vam želim reći je kako niste sami! Puno parova i to sve više mladih ima problema sa začećem. Puno stvari utiče na to: od hrane koju jedemo, nedovoljnog kretanja, nekih medicinskih stanja, korona je takođe puno doprinela smanjenju kvalitete muških i ženskih reproduktivnih materijala. Ako nešto dovoljno želite u životu i istinski verujete u to, to će vam se i ostvariti, samo morate biti istrajni! Ovo vredi za svaki segment života! Jako puno žena doživi spontani pobačaj u ranim nedeljama ili mesecima makar ljudi ne pričaju o tome, niste jedine i ne događa se samo vama. Takođe, ne znači kako više nećete uspeti da ostanete trudni i imati zdravu trudnoću: iza kiše uvek dolazi sunce, a između se pojavi duga i vaša beba. Ako vam ne ide neko vreme, potražite pomoć stručnjaka, IVF nije bauk! - poručuje Sonja i apeluje na sve devojke da je pre svega važno da se opuste. 

Sonja Kovač je svoje pratioce u anketi pitala koliko dugo oni pokušavaju ostvariti trudnoću.

- Ispod vam prilažem rezultate kada sam vas pitala i, kao što vidite, doslovno je 50/50 do pola godine i od pola godine do preko tri godine - napisala je Sonja koje je nedavno otkrila da čekaju devojčicu i to preslatkim videom koji je objavila na profilu na Instagramu.

Inače, Sonja se prvotno proslavila kao glumica u seriji "Zauvek susedi", a otkako se ostvarila kao influenserka živi život kao iz bajke. Putuje svetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odeću, a vodeći svetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima, a uskoro će dobiti i pojačanje s kojim će sigurno još više uživati i veseliti se.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)