Roditeljstvo

TINEJDŽERKA NIJE ZNALA DA JE TRUDNA: "Porodila sam se na podu kupatila, tata mi je pomogao!" (FOTO)

El Vuds je tek u sedmom mesecu shvatila da je u blagoslovenom stanju.

08.02.2024 11:10

TINEJDŽERKA NIJE ZNALA DA JE TRUDNA: "Porodila sam se na podu kupatila, tata mi je pomogao!" (FOTO)
Tiktok-therealelwoods-printscreen-San

Tinejdžerka El Wuds (16) doživela je neobičnu situaciju kada je saznala da je trudna tek kada je već bila sedam meseci u drugom stanju. Njena priča postala je viralna na društvenim mrežama, a detalji o njenom neočekivanom porođaju ostavili su mnoge zapanjenim.

El je ispričala da je saznala za trudnoću preko svog nutricioniste, a ne svog lekara opšte prakse ili ginekologa i da nije nikome rekla da je trudna. Tek nekoliko nedelja kasnije, probudila se u bolovima usred noći i shvatila da su to trudovi, a da joj je beba već "virila".

 

 

Njena izjava da je prošlo samo 20 minuta od buđenja njenog oca do rođenja njene ćerke na podu kupatila ostavila je mnoge u šoku. El je opisala kako je njen otac, suočen sa izazovom porođaja kod kuće, brzo reagovao i smireno obavio sve što treba pre dolaska hitne pomoći.

- Ni sama nisam znala da sam trudna dok mi to nije saopštio moj nutricionista. Tada sam već bila 7. mesec i nikome još uvek nisam rekla. Ubrzo potom dobila sam u 4h ujutru nesnosne bolove i probudila svog oca. Svega 20 minuta kasnije, bukvalno u 4h i 20 minuta moj tata me je porodio na podu našeg kupatila i držala sam svoju ćerku u naručju. Nije uopšte znao da sam trudna - objasnila je ona na Tik-tok snimku, a o tome je pisao i San.

Elina priča privukla je pažnju mnogih na društvenim mrežama, gde su je korisnici podržali i izrazili divljenje prema njenom ocu zbog njegove prisebnosti u neočekivanoj situaciji. Mnogi su se šalili na račun ove neobične situacije, ističući hrabrost i smirenost očevog ponašanja.

- Bar nije imao vremena da bude ljut na tebe, pošto je već upoznao svoju unuku.

- Tvoj tata je neverovatan!

- Tvoj tata je mnogo bolji od mog, moj bi me izbacio napolje i rekao mi da to rešim sama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)