Zanimljivosti

VRATILA SE SA ŽURKE I POČELA DA NAMEŠTA KREVET, A ONDA JE ODJEDNOM NESTALA: Epski snimak razotkrio je misteriju (VIDEO)

Marfijev zakon je učinio svoje

13.03.2024 13:31

VRATILA SE SA ŽURKE I POČELA DA NAMEŠTA KREVET, A ONDA JE ODJEDNOM NESTALA: Epski snimak razotkrio je misteriju (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/ladbible

Mnogi od nas znaju da je dolazak kući nakon izlaska priča za sebe. Presvlačenje i trežnjenje ukoliko smo popili koju čašicu više nisu omiljene aktivnosti. Ipak, ono što nas posle "vesele" noći dočeka kući svakako je nameštanje kreveta, ali u takvoj situaciji ovaj običan zadatak ume da bude poseban izazov. Radije bismo voleli da ga uradi neko drugi umesto nas.

shutterstock.com

Izlazak je za mnoge rasterećenje posle velikih obaveza

Jedan snimak koji kruži TikTokom sakupio je više od 820.000 sviđanja i nasmejao ljude. Glavni akter je devojka kojoj su tokom izlaska "popustile kočnice", pa je uživala u "druženju sa čašicom". Očekivano, kući se vratila u posebnom raspoloženju. Njena drugarica je pokušavala da pribeleži trenutak dok je raspremala krevet po povratku iz grada. Iako je u startu izgledala pribrano i stabilno, odajući utisak da može da odradi taj posao bez imalo muke, ispostavilo se da je pogrešila u proceni.

Devojka je zategla čaršav na krevetu, a onda se popela na krevet kako bi povukla čaršav po svim ivicama. Ali, kako se primakla prednjem delu kreveta, on se podigao i preklopio ju je. Devojka je u jednom trenutku samo nestala, dok je njena drugarica vrištala od smeha snimajući ovaj epski trenutak. 

Zaglavljena tiktokerka pokušavala je da se otrgne iz ove "mišolovke", ali u tome nije uspevala. Njena drugarica je želela da uživa u iznenadom šouu više od bilo čega. Mnogi su se složili da je Marfijev zakon učinio svoje i da je pravi "party" devojka priredila svojoj drugarici tek po dolasku kući.

 

 

- Nikada nisam videla da postoji mišolovka za odrasle.

- Mislim da je vreme za krevet.

- Pravi prijatelji se prvo smeju, pa onda pomognu.

- Ovaj smeh me je doveo do suza!

- Ona je bukvalno otišla u Narniju - bili su neki od komentara.

Diskusija se nastavila u odeljku za komentare. Pratioci su rekli kako ovakve stvari znaju da se dogode u najnezgodnije vreme. Neki su podelili slična iskustva sa putovanja, rekavši kako su se na sličan način zaglavljivali u krevetu i da porodica nije mogla da ih pronađe skoro sat vremena.

Na kraju svega, mnogi su se složili da je devojka priredila spontani šou drugarici i da su se lepo zabavile i "krunisale" svoj izlazak i druženje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)