Zanimljivosti

JAVILA SAM ŠEFU DA SAM BOLESNA, ON MI DOŠAO U SPAVAĆU SOBU: Šok ispovest radnice koja je dobila otkaz (VIDEO)

Mislila je da joj se sve priviđa.

11.03.2024 19:30

JAVILA SAM ŠEFU DA SAM BOLESNA, ON MI DOŠAO U SPAVAĆU SOBU: Šok ispovest radnice koja je dobila otkaz (VIDEO)
TikTok/mishyymbabyy

Jedna mlada žena je doživela neobičan potez svog šefa nakon što je pozvala da mu javi kako je bolesna. Zaposlena u restoranu prepričala je svoje iskustvo koje je ravno scenariu za film.

Miša je javno progovorila o situaciji koja se desila kada jednog jutra nije mogla da dođe na posao jer se osećala loše, te je odlučila da se javi šefu i objasni mu celu situaciju. Nakon što ga je pozvala i rekla kako ima visoku temperaturu, te da je malaksala, on joj je drsko poručio: U redu, šta god, zbogom." Nakon toga, Miša se vratila u krevet kako bi odspavala, dok je njen cimer izašao napolje da svira gitaru i pusti je da se odmori. Pošto je bio u bašti, cimer je ostavio otključana vrata. Dok je mladić boravio u zadnjem dvorištu, Mišin šef je došao do njene kuće.

TikTok/mishyymbabyy

Ispovest radnice kojoj je šef došao kući

-Moj šef tvrdi da je pokucao na vrata i da mu niko nije odgovorio, pa je samo osetio da je brava otključana i otvorio vrata i ušao. Tvrdi da je nekoliko puta izgovorio moje ime, prošetao se, nije me video ni čuo, pa je otišao na sprat - govori ova devojka u zaista šokantnoj ispovesti.

Ona dodaje i da se u jednom trenu probudila i videla svog šefa kako stoji na kraju kreveta i maše joj. Pravdao se time kako je želeo da joj ponuditi prevoz do posla, pošto se nije osećala dobro.

- Bukvalno sam pomislila da sanjam pod visokom temperaturom. Kada sam se konačno probudila, upitala sam 'Šta radiš? Ne dolazim na posao, ovo je ludo - rekla je ona.

 

 

Devojka je rekla svojim pratiocima da je njen šef otišao i da ju je nekoliko nedelja kasnije otpustio zbog nevezanog problema. "Zauvek sam progonjena ovim događajem", našalila se u opisu drugog snimka gde je ponovila ceo scenario.

Njeni pratioci na TikTok-u su podelili svoja mišljenja o situaciji u komentarima.

- Kako sam znala da se ovo dešava u ugostiteljstvu pre nego što si čak počela priču?"

- Odmah bih dala otkaz, podnela policiji prijavu i možda pokrenula tužbu. Promena brava, možda i selidba. Ne. Ne. Nikada.

 - Imala sam menadžera koji bi takođe došao kod tebe ako si se javio na poslu iz razloga koji je smatrala 'nije dovoljno dobar - komentarisala je treća osoba.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)