Moda

PLAVUŠA BUJNOG POPRSJA NA METI KRITIKA: Evo šta joj zameraju šefovi i zašto je vraćena s posla!(VIDEO)

Nije prvi put da je Mari upozorena da povede računa o oblačenju na svom radnom mestu.

21.02.2024 15:30

PLAVUŠA BUJNOG POPRSJA NA METI KRITIKA: Evo šta joj zameraju šefovi i zašto je vraćena s posla!(VIDEO)
Printscreen/TikTok/notmariedee

Većina firmi ima stroga pravila kad je u pitanju oblačenje zaposlenih. I dok muškarci najčešće nose odela sa kravatom, ženama se preporučuje strogi poslovni stil koji podrazumeva suknju ispod kolena, košulju i sako uz cipele na štiklu koja ne sme biti previsoka. 

I dok pojedine dame ne obraćaju mnogo pažnje na ove preporuke i na posao dolaze provokativno obučene sa dubokim dekolteom ima i onih koje, iako poštuju propisani dres kod, ipak dobiju kritike na račun odeće.

shutterstock.com

Na poslu se od radnika očekuje propisano oblačenje u skladu sa bontonom i pravilima firme

 

Mari Di iz Velike Britanije ide iz krajnosti u krajnost. Ova tiktokerka je rekla kako smatra da se oblači u skladu prpisanim pravilima u svojoj firmi. Ona je pokazala da je na posao odlazila u haljini sa dubokim dekolteom koji je isticao njene bujne grudi, u uskim pantalonama i topu zbog čega su joj skrenuli pažnju da tako obučene a više ne dolazi na posao ukoliko želi da zadrži radno mesto, prenosi San.

U znak protesta ona se obukla u zatvorenu odeću od glave do pete i ponovo dobila kritike. Mari je objavila snimak kako pozira ispred kamere u majici sa dezenom zmijske kože i crnim pantalonama a onda se i svima obratila.

- Jedna žena iz Odeljenja za ljudske resurse je u nedeljnom izveštaju napisala da moja odeća nije prikladna. Nije mi jasno zbog čega jer sam bila pokrivena od glave do pete - navodi ona u snimku.

 

@notmariedee

Im covered head to toe tho…. ♬ Just Say Det - Moneybagg Yo

 

Ovo je potpuno zbunilo i njene pratioce koji su se složili mahom da je u pravu i da im nije jasno zbog čega je nadređeni prozivaju.

- Stvarno mi nije jasno šta im tačno smeta.

- Očigledno je to zbog tvojih oblina i to me ljuti.

- Pa ti si potpuno pokrivena!

Ovo nije bio prvi put da su ovu radnicu šefovi upozorili zbog neprikladnog oblačenja.

U nekim od svojih ranijih objava, tiktokerka je objasnila kako se našla u vrlo neprijatnoj situaciji kada je zbog svog izgleda bila poslata kući.

 

@notmariedee

Did i answer that correctly? ♬ original sound - ㅤleni

 

Iako je u mnogim svojim objavama zaista oskudno odevena, ona smatra da ne krši nikakva pravila i ne shvata šta je sporno u njenoj odeći.

Neki od njenih pratilaca su zbog cele situacije posumnjali da je žena iz ljudskih resursa zapravo ljubomorna na nju. Drugi su je uveravali da izgleda profesionalno i da je verovatno ženska sujeta u pitanju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)